Lumia 920 video codecleri yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t_a_k_ii

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 video codecleri yok..
Nokia'nın america sitesine girdim Lumia 920'nin özelliklerine baktım..Video codecleri sadece

MP4
WMV
3GP
M4V
M4A

Bu kadar az ise codecleri video oynatma konusunda nokianın herhangi bir ilerlemesi olmamış,bilakis gerilemiş.

Rakibi samsung 1080 hd mkv çalıştırabiliyoken,nokianın bu hali ilginç...

Varmı bilgisi olan?

15097

Üye
Bu kadar olacağına inanmıyorum ama sen de Nokia'nın sitesinden baktım diyorsun

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vlc player var marketplace de sıkıntı olmaz açamadığı codec yok

[COLOR=""][SIZE=""]hiç öyle şey olurmu canım adı üstünde hd ekran oynatamadığı video formatı yok heleki mikrosoft gibi bir windows yazılımı ile hiç şüphen olmasın canavar bu telefon[/SIZE][/COLOR]

Windows tabanlı olacağı için codec konusunda bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum Fabrika çıkış codecleri sınırlı olsa bile codec paketi yükleme yada verilecek bir güncelleme ile desteklenen format yelpazesini genişletme imkanı sunulacaktır. (Everything is OK)

u_cosar

Üye

evet aynen

erdgnblt

Üye
Ellerindeki bilgileri paylaşıyorlardır.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar tanitimda kullanilan cihazlar prototip. Dikkat ederseniz cihazlarin alt kisimlarinda verildigi kişinin ismi yaziyor. Videolari dikkatli izleyin. O yuzden hem cihazlar hazir degil hem de wp8 son şeklini almadi henuz.

[ENGİN]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]hiç öyle şey olurmu canım adı üstünde hd ekran oynatamadığı video formatı yok heleki mikrosoft gibi bir windows yazılımı ile hiç şüphen olmasın canavar bu telefon[/SIZE]

şu font işini halledemedin mi arkadaşım?
[/COLOR]

ismail

Üye
bakalım ya olur İnşAllah ta önemli olan bişey de para bulmak

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu anda verilen bilgiler yaniltici olabilir. Firmalarin elindeki wp8 rtm surumu. Yani wp8 henuz final surumune ulaşmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...