Lumia 920 ve Lumia 820'nin Yeni Görselleri Sızdı [Harika :)]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok Güzel Görünüyor
Ne Yazık ki 2 Yıl Neo V ile Idare Edeceğim

gel gel gel lumia... gel gel hic acimicak. umarim 1000 tl nin altinda cihaz da cikartirlar yoksa hic alamam.

Çıkar çıkar Nokia her kesim için söz vermişti Wp adına.Zaten geçenlerde 610'ün halefi bir modelin dedikodusu çıkmıştı.

Tepkiler: Cihanî Sultan
Arkadaşlar kusura bakmayın ama aham şaham bir şey göremedim ben Ya tasarım hoş ama bence Nokıa bunlarla istediği gibi gelir kaydedemicek. Sadece yorumum

ByKatre

Üye
Ben Daha 3 Yıl 5800La Idare Edeceğim

papakudioflu

Emekli Yönetici
digitimes'in arastirmasinda nokianin 2012 3.ceyrekde 8.5milyon akilli telefon satacagi ongoruluyor. Bunlarin ne kadarinin lumia olacagi belli degil ama tahminler 5milyonun ustunde. Bu durumda nokia zaten gecen yilki akilli telefon satişlarini %50 arttirmiş oluyor. Wp8li lumialarla birlikte bu rakam yil sonunda 20milyonu gecer ve gecen yilki satişlarini ikiye katlamiş olur. Bence bu yil nokia icin zarar etse bile iyi gecmiş sayilir. Cunku son iki yildir buyuk yatirimlar yapti.

Tepkiler: kullanıcıadları

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrica konuda belirtilen renkler sadece yarisi bu model 6 degişik renkte cikicak.

Tepkiler: Cihanî Sultan ve kullanıcıadları
Ben daha 3-4 ay Galaxy Note ile idare edeceğim

Tepkiler: Cihanî Sultan

ByKatre

Üye
920 nın Tasarımı Daha Iyi Gibi

61semih

Üye
Ay Allah'im Su Tasarimlara Bak Yaa ..

Bende Lumia 900'umu Satip Hemen Bunu Almaliyim ..

Uzun Suredirde WP8'i Bekliyordum ..

Hemen Ciksada Alsakk ..

- - - Eklendi - - -

Vede Bu Cihazlar Piyasayi Sallayacakk ..

Demedi Demeyinn .!
fena sallar miller çıkacak olan iphone 5 veya 4s lerini satıp bunu alır emin olun...

15097

Üye
Limon gibi sapsarı yaaaaaa.Yerim ben seni ama 820 evlat olsa sevilmez

Tepkiler: kullanıcıadları

Polymath

Üye
Bende tam aksine 820 yi daha çok beğendim. 920 klasik n9 tasarımı. 820 değişik olmuş hiç değilse.

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Lumia 920 ve Lumia 820 görseli eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...