bana gelen güncelleme ney ya bilgisi olan varmı ekstralar+bilgi de lumia amber yazıyodu ama sağında bi nokia care deki İ simgesi vardı acaba tam amber değilmiydi bendeki
turkcelle data sense gelcekmiydi ya ??
bende amber yüklüydü servisten geldi diye o şekilde geldi ama bana tekrar güncelleme geldi şimdi yüklüyo çarklar dönüyo ne olabilir bu ? turkcell romlu telefonum. data gelcek desem o turkcelle gelmiyodu dimi ?
Değişen menü ikonlarına Data Sense eklendi kullandığımız internet verileriyle ilgili sürekli bilgi veriyo,ayarlar bölümünde "Dokun" kısmına "Telefonu uyandırmak için çift dokunun" ,"Ekran" kısmına "Lumia Renk Profili" "Arama+Sms Filtresi bölümü ve yine "Ayarlar" Bölümünde "Göz Atma" Kısmına "Göz Atma Ekranı" ve "Gece Modu" Seçeneği eklendi ..
Değişen menü ikonlarına Data Sense eklendi kullandığımız internet verileriyle ilgili sürekli bilgi veriyo,ayarlar bölümünde "Dokun" kısmına "Telefonu uyandırmak için çift dokunun" ,"Ekran" kısmına "Lumia Renk Profili" "Arama+Sms Filtresi bölümü ve yine "Ayarlar" Bölümünde "Göz Atma" Kısmına "Göz Atma Ekranı" ve "Gece Modu" Seçeneği eklendi ..
merhaba arkadaşlar benim telefon L820 amber güncellemesini daha önce almıştı ama data sense yok neden bilgisi olan arkadaşlar varsa bana Bi yardımcı olursa sevinirim