Lumia 920 Ön İnceleme[Engadget]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Ön İnceleme[Engadget]
Sizi video ile baş başa bırakıyorum

[video=youtube;nCBsfXwOQfw]http://www.youtube.com/watch?v=nCBsfXwOQfw&list=UU-6OW5aJYBFM33zXQlBKPNA&index=1&feature=plcp[/video]

Tepkiler: Esendağlı
biraz da kullansaydi iyi ederdi çok konuştu yaw

Tepkiler: Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
biraz da kullansaydi iyi ederdi çok konuştu yaw

Ama orda biri müdahale ediyordu mesela.(Lumia 820 Engadget videosunda) Galiba Prototip olduğu için çöker falan diye bir önlem olabilir mi ? Windows tanıtım esnasında çökmesiyle ünlüdür :

Tepkiler: Türe
Nokia önceki Lumia'lara göre pek çok yenilik getirse de, beklentiler sanki daha yüksekti gibi geliyor bana. (Gerçi 920 bu haliyle de gayet mükemmel)

Bence Nokia'nın diğer markalar karşısında en büyük avantajı ve en cazip yanı, fiyatı ile bugünkü konferansta da tanıttığı kendine has teknolojileri ve yazılımları olacaktır.
(Bkz. Gelişmiş PureView Kamera, Her ortam ve koşulda netleme yaparak mükemmel görüntüler elde eden Optical Image Stabilization teknolojisi, Eldivenle bile kullanılabilen ve diğer LCD ekranlardan 2,5 kat daha hızlı olan PureView HD+ Ekran, City Lens, Maps, Drive yazılımları v.b)

Diğer donanımlar (işlemci, ram, gpu v.b) yönünden rakip markalar daha ağır basabilir.
Sanırım savaşın galibini belirleyecek final unsur yine fiyat olacaktır.
En iyi özellikleri en uygun fiyata veren bu savaştan galip çıkar.

Tepkiler: FastBreaker, mesut1979, Esendağlı ve 1 kişi daha

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi

Evet kesinlikle katılıyorum. Markaların artık farklılık oluşturması için teknoloji geliştirmesi gerekiyor. Donanımı herkes koyuyor.(Bkz. , )

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu mi-two koyulabilecek en yuksek donanimi toplamiş bir telefona doldurmuş. Cin'de %70 vergi subvansiyonu avantajina ragmen 315$dan satilacak ve yil sonunda cikacak. Ya vergi avantaji olmazsa kac liradan satilacak.

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi

bu mi-two koyulabilecek en yuksek donanimi toplamiş bir telefona doldurmuş. Cin'de %70 vergi subvansiyonu avantajina ragmen 315$dan satilacak ve yil sonunda cikacak. Ya vergi avantaji olmazsa kac liradan satilacak.

Hemen bi denklem yazalım

y.30/100=315 => y.30=31500
y=1050$

Tepkiler: Cihanî Sultan

evet rakiplerinde güçlü donanım var çünkü dandroid gibi bir donanım canavarı işletim sistemi kullanıyorlar...ios wp symbian düşük donanımda maksimum verim sağlarken dandroid düşük donanımda kasma donma yapıyor....olaya bir de bu açıdan bakmak gerek....

Tepkiler: OttomaN TigeR
zaten nokia çekirdek ve ram'le doldursa yine laf edicekler arkadaşlar,her firmanın kendi stratejisi var. nokia da donanımdan çok yazılımsal özelliklere yükleniyor. bence çok iyi yapıyor. geçen bi konu gördüm bi tablet mi telefon mu 2 ghz e çıkarılmış ve herkes deli gibi şaşırıyordu. ee noldu yani eskiden aynı anda 25 hd oyun oynarken şimdi 40 mı oldu yani nedir

4.30 dakikalık salya akıntısı için özür dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...