Lumia 920 - Nexus 4 takası hakkında öneriler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galaxy S şakamısın kardeş sen Nexus Google ürünü.Galaxy S samsungun Nexusa güncelleme verilmeyeceğini nerden biliyorsun googledemi çalışıyon.

hotlock

Üye
2 Cihazda garantiliyse kafa kafaya yap eger Seninki degilse o garantiliyse 100 lira verirsen pek bisey kaybetmis olmazsin

Tepkiler: Ulubeyli64

MrExpert

Üye
Galaxy S şakamısın kardeş sen Nexus Google ürünü.Galaxy S samsungun Nexusa güncelleme verilmeyeceğini nerden biliyorsun googledemi çalışıyon.

Ön sezi diyelim birdahaki sene Yeni Nexus çıkınca eskisinin artık ehemmiyeti kalmaz.google hiçbir zaman bir cihaza bağlamaz kendini şartlamaz 2 yıl garanti güncelleme olur tabi ama dediğin gibi 4 yıl olmaz...

kardeş bu telefonda 2GB ram var yani 3 sene sonra güncellemeyin kesse bile bir sürü rom alır.

Tepkiler: .NeXuS.

MaxipmaN

Üye
yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı lumia pişmanlıkları ustune para verme derim takas yaparken

MrExpert

Üye
kardeş bu telefonda 2GB ram var yani 3 sene sonra güncellemeyin kesse bile bir sürü rom alır.

Daha 2 sene öncesine kadar 512 Ram i olan cihaz kraldı ama şimdi 512 rami duyan kaçıyor o kadar az rammi olur diyor sen kalkmış 2gb rami var diyorsun 2 yıl sonra 2gb rami olan cihazlar çöp alt segment cihazlar olarak satıcak ezberden bu günün mantığıyla konuşuyorsun seninle dahada tartışmayacağım ...

kardeş Galaxy N. çıkalı 2 sene oldu ramı 1gb bu şimdi çöp mü.

DiaBLoS

Admin
Ben dün aldim nexus 4 .
Tek kelime ile olağanüstü .

Tepkiler: .NeXuS. ve PureFood

DiaBLoS

Admin
Eeee doğrular bunlar kardeşim .

Türe

Üye
Şaşırdım Ben olsam takas ederdim sanırım ama üste para istemesi biraz abes kaçmış

Takas mantıklı ama üste para verme.Ama 4 sene günceleme bir android cihazda imkansız.3-4 sene güncelleme istiyorsan ios cihazlara yönelmelisin.

Bkz:İphone 3gs

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 tercihi en doğru tercih olacaktır .

fk555897

Üye
Nexus 4 doğru tercih arkadaşım daha fazla düşünmene gerek yok. Oyun oynarım ve uzun süre kullanacağım diyorsan Nexus 4, kamera ve kalite diyorsan Lumia 920.

DiaBLoS

Admin
Telefon da performans çok önemlidir .
Bu yüzden Nexus 4 ezer geçer .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...