Lumia 920 ile Uzun Yol Deneyimi~

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi

evdeki kablosuz ses sistemide lumia ya bağlı di mi hocam şarj konusuna gelince wifi açık, internet bağlantısı açık skydrive yükleme açık nasıl 2 gün gidebiliyo buna biraz şaşırdım

Need for speed World bende oynadım Biliyorum oyunu.Yani benim takıldığım nokta şu önceden x6 varken laptopa bağlıyordum internet sayfasını 2 dakikada açıyordu(normalde bilirsiniz 10 saniye filan) Lumiadan hiç denemedim o yüzden şaşırıyorum dediklerinize

desene kışın çok işe yarayacak her türlü lumia ya

Dejavuex

Üye
Çekimlerde flash kullanıyo musun yoksa otomatik modda mı herşey ?

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi
Çekimlerde flash kullanıyo musun yoksa otomatik modda mı herşey ?

kusura bakma geç gördüm. Flaş kesinlikle kullanmıyorum. Yakın çekimlerde yakın çekim modunu kullanıyorum. gündüz ise arka ışık modunu kullanıyorum.

Tepkiler: Dejavuex
520 kullanıyorum ben bendede aynı flaş olmaması büyük hüsran oluyor ama ses kalitesi harika hem müzik dinleyip hemde wifi baglanıp yaklaşık 6-7 saat aralıksız dayanıyor NOKİA Ancak 625 düşünüyorum

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi

dahaiyi performans için yeni serileri bekleyin hocam 1520 gibi

Yaa ben lumia 925 i nokialar içerisinde en iyi tasarıma sahip olduğunu zannediyordum. Sırf bu yüzden 925 aldım. Bugün mediamarkda lumia 920 i gördüm. Kırmızı polikarbon kasa aşık oldum. Bir telefon bu kadar güzel olabilir mi. Meğersem 925 ten çok daha güzelmiş. 925 i almış olduk artık. Eğer lumia 930 aynı aynı polikarbon kasadan yapılırsa satar onu alırım. Lumia 920 kırmızı harika.

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi

kırmızısına hiç debk gelmedim kasatı değiştiricem ama kırmızı sarı arasında kaldım mavi kasa bulamasım kırmızı da kız işi gibi geldi açıkcası siz ne dersinşz

Alakası yok hocam kırmızı Ferrari rengi. Harika güzel telefon.

ON9

Üye
@Aybin.Kilic W10 sızıntı yok ki millet ne yapacağını şaşırdı
Bir mesaj daha yazayım da konu hortlasın bariii

Tepkiler: Aybin.Kilic