ecel54 Üye dedeserdar' Alıntı: vermiş olduğun bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim kardeşim haklısın senin dediklerin birebir doğru arkadaşımızın telefonu güvenilir ama anlaşılan baya pahalı fiyat biçiyor Genişletmek için tıkla ... fiyat biçmedim sen bi fiyat söyle ona göre yapalım birşeyler
dedeserdar' Alıntı: vermiş olduğun bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim kardeşim haklısın senin dediklerin birebir doğru arkadaşımızın telefonu güvenilir ama anlaşılan baya pahalı fiyat biçiyor Genişletmek için tıkla ... fiyat biçmedim sen bi fiyat söyle ona göre yapalım birşeyler
MrCommanDTr Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: fiyat biçmedim sen bi fiyat söyle ona göre yapalım birşeyler Genişletmek için tıkla ... anlaşıverin yahu Ekrem olmadı ben sana bi müşteri bulabilirm ama aşşa yukarı bi fiyat vermen gerekli
ecel54' Alıntı: fiyat biçmedim sen bi fiyat söyle ona göre yapalım birşeyler Genişletmek için tıkla ... anlaşıverin yahu Ekrem olmadı ben sana bi müşteri bulabilirm ama aşşa yukarı bi fiyat vermen gerekli
MrCommanDTr Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: 850 düşünüyordum ama 800 olsun o zaman, olurmu? Genişletmek için tıkla ... olabilir benim dayım alabilir belki de sorayım ona bir.
ecel54' Alıntı: 850 düşünüyordum ama 800 olsun o zaman, olurmu? Genişletmek için tıkla ... olabilir benim dayım alabilir belki de sorayım ona bir.
ecel54 Üye MrCommanDTr' Alıntı: olabilir benim dayım alabilir belki de sorayım ona bir. Genişletmek için tıkla ... konunun sahibi alır belki 800'e
MrCommanDTr' Alıntı: olabilir benim dayım alabilir belki de sorayım ona bir. Genişletmek için tıkla ... konunun sahibi alır belki 800'e
MrCommanDTr Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: konunun sahibi alır belki 800'e Genişletmek için tıkla ... bilemem o kadarını artık ben bir sorayım yine de
ecel54' Alıntı: konunun sahibi alır belki 800'e Genişletmek için tıkla ... bilemem o kadarını artık ben bir sorayım yine de
komando04 Üye Konu Sahibi LUMIA 800e 800 iyimiş kardeşim ama valla benim limit o kadar çıkmaz alınır ama ben 920 alacağım için kardeşime destek çıkamam
LUMIA 800e 800 iyimiş kardeşim ama valla benim limit o kadar çıkmaz alınır ama ben 920 alacağım için kardeşime destek çıkamam
MrCommanDTr Emekli Yönetici papakudioflu' Alıntı: fiyatguzel anlaşin yabanciya gitmesin o cihaz. Genişletmek için tıkla ... Ben mi alsam Ali abi
papakudioflu' Alıntı: fiyatguzel anlaşin yabanciya gitmesin o cihaz. Genişletmek için tıkla ... Ben mi alsam Ali abi
papakudioflu Emekli Yönetici MrCommanDTr' Alıntı: Ben mi alsam Ali abi Genişletmek için tıkla ... n9 almasaydin coktan almiştin da
MrCommanDTr' Alıntı: Ben mi alsam Ali abi Genişletmek için tıkla ... n9 almasaydin coktan almiştin da
ecel54 Üye dedeserdar' Alıntı: LUMIA 800e 800 iyimiş kardeşim ama valla benim limit o kadar çıkmaz alınır ama ben 920 alacağım için kardeşime destek çıkamam Genişletmek için tıkla ... bende 820 alacağım için düşemem
dedeserdar' Alıntı: LUMIA 800e 800 iyimiş kardeşim ama valla benim limit o kadar çıkmaz alınır ama ben 920 alacağım için kardeşime destek çıkamam Genişletmek için tıkla ... bende 820 alacağım için düşemem
komando04 Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: fiyatguzel anlaşin yabanciya gitmesin o cihaz. Genişletmek için tıkla ... valla kardeşim fiyat güzel ama beklediğimın biraz üstünde geldi bana 200 tl filan yani - - - Eklendi - - - o fiyatı hak edecek bir cihaz olabilir ama bana fazla geldi kardeşim o yüzden Özür diliyorum ama yanlış anlamasın
papakudioflu' Alıntı: fiyatguzel anlaşin yabanciya gitmesin o cihaz. Genişletmek için tıkla ... valla kardeşim fiyat güzel ama beklediğimın biraz üstünde geldi bana 200 tl filan yani - - - Eklendi - - - o fiyatı hak edecek bir cihaz olabilir ama bana fazla geldi kardeşim o yüzden Özür diliyorum ama yanlış anlamasın
papakudioflu Emekli Yönetici dedeserdar' Alıntı: valla kardeşim fiyat güzel ama beklediğimın biraz üstünde geldi bana 200 tl filan yani - - - Eklendi - - - o fiyatı hak edecek bir cihaz olabilir ama bana fazla geldi kardeşim o yüzden Özür diliyorum ama yanlış anlamasın Genişletmek için tıkla ... valla 600'e ben de alırım bir tane
dedeserdar' Alıntı: valla kardeşim fiyat güzel ama beklediğimın biraz üstünde geldi bana 200 tl filan yani - - - Eklendi - - - o fiyatı hak edecek bir cihaz olabilir ama bana fazla geldi kardeşim o yüzden Özür diliyorum ama yanlış anlamasın Genişletmek için tıkla ... valla 600'e ben de alırım bir tane
MrCommanDTr Emekli Yönetici papakudioflu' Alıntı: n9 almasaydin coktan almiştin da Genişletmek için tıkla ... Valla hiç pişman değilim be abi çok memnunum keratadan yahu
papakudioflu' Alıntı: n9 almasaydin coktan almiştin da Genişletmek için tıkla ... Valla hiç pişman değilim be abi çok memnunum keratadan yahu
MrCommanDTr Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: bunu satarken alış-veriş nasıl yapılacak Genişletmek için tıkla ...
yasirtaha Üye bende almak isterim ama nakit sıkıntım var o yüzden kredi kartı ile alabileceğim bir telefon araştırıyorum
bende almak isterim ama nakit sıkıntım var o yüzden kredi kartı ile alabileceğim bir telefon araştırıyorum