azattt
Üye
-
Konu Sahibi
-
4g hariç söylediğin diğer telefonlarda güncelleme sıkıntısı ve marka sorunu var o yüzden pek o telefonlara yönelmem. nokia'ya biraz daha Sıcak bakıyorum ama siz 4g diyorsanız bileğiniz vardır. Distribütör garantisi olduğu için pek güvenemiyorum hayırlısı bakarız ramazan ayına kadar karar veririm. Herkese teşekkürler4g veya turkcell t60,piranha iq+,victor u2,escord joye e8 o fiyat araligindaki telefonlar.
bu arada lumia telefonların hepsinde 4g desteği var onuda belirmiş olalım yanlış hatırlamıyorsam böyle olması lazım benim lumia 920 de varsa diğerlerininde de vardır4g hariç söylediğin diğer telefonlarda güncelleme sıkıntısı ve marka sorunu var o yüzden pek o telefonlara yönelmem. nokia'ya biraz daha Sıcak bakıyorum ama siz 4g diyorsanız bileğiniz vardır. Distribütör garantisi olduğu için pek güvenemiyorum hayırlısı bakarız ramazan ayına kadar karar veririm. Herkese teşekkürler
4 G desteği hepsinde yok,bu arada lumia telefonların hepsinde 4g desteği var onuda belirmiş olalım yanlış hatırlamıyorsam böyle olması lazım benim lumia 920 de varsa diğerlerininde de vardır
L640xl bana göre biraz pahalı ve büyük gelebilir. L640 ideal aslında onu da düşünebilirim. Mağaza konusunda android tercih edebilirim. bi kaç hafta daha bekleyip karar veririm artık4 G desteği hepsinde yok,
örneğin L920 4 G destekli.
L 520 de ise 4 G desteği yok..
Diğer modellere de bakmak lazım.
Ayrıca 4 G eli ilgili Türkiyenin farklı politikaları var gibi.
4 G yi atlayıp 5 G yi beklemek gibi.
Tüm lumialar Windows 10 mobile güncellemesi alacak..
Diğer yandan elbetteki benim önerim(sizin yazdığınız özellikler ve önemsediğiniz değerler ışığında) L 735 tir.
Şayet, bekleme durumunuz var ise önümüzdeki ya da bu ay içerisinde L 640 XL modeller türkiye de satışı sunulacak..
Bunları beklemenizi ya da yurtdışından 150 Euro civarında getirtmenizi öneriyorum.
Fazlada düşünme..L640xl bana göre biraz pahalı ve büyük gelebilir. L640 ideal aslında onu da düşünebilirim. Mağaza konusunda android tercih edebilirim. bi kaç hafta daha bekleyip karar veririm artık
Evet haklısın zaten bi aya kadar alacağım için o zamana kadar tam karar veririm değişiklik farklı olsun diyo L735 alma ihtimalim yüksek. Hayırlısı Bakacaz artıkFazlada düşünme..
Karar ver ve uygula.. Hani derler ya sonuç ta "at ile deve değil" diye birdeyim vardır.
windows işletim sistemini merak ediyorum daha seri ve stabil olduğu için bana daha uygun geliyor. GM 4g'de saf android ve 64bit işlemcisi ile o da gayet iyi ve seridir. Ben aslında servis konusunda tedirginim. Alacağım lumia 2 Yıl nokia yetkili servis garantisi altında 4g ise distribütör garantiliiki cihazın işletim sistemi farklı oldugu icin öncelikle android mi windovs işletim sistemi cihaz alacaksınız ona karar vermeniz gerekiyor iki işletim sistemininde marketlerini biliyorsunuzdur saglam sorunsuz cihaz istiyorsanız lumia ama işletim sistemi ortada güncel ve marketi zengin cihaz istiyorsanız android li gm alacaksınız
Eğer bilgisayar konusunda da iyiysenizwindows işletim sistemini merak ediyorum daha seri ve stabil olduğu için bana daha uygun geliyor. GM 4g'de saf android ve 64bit işlemcisi ile o da gayet iyi ve seridir. Ben aslında servis konusunda tedirginim. Alacağım lumia 2 Yıl nokia yetkili servis garantisi altında 4g ise distribütör garantili
gm nin cihazları sıkıntı cıkarabilir güvenilmez acıkcası işletim sistemi stabil evet ama cabuk sıkılırsınız alışması biraz zor servis konusunda lumia iyidir cihaz konusunda kafam rahat olsun istiyorsanız lumia yı alın gm ye pek güvenilmezwindows işletim sistemini merak ediyorum daha seri ve stabil olduğu için bana daha uygun geliyor. GM 4g'de saf android ve 64bit işlemcisi ile o da gayet iyi ve seridir. Ben aslında servis konusunda tedirginim. Alacağım lumia 2 Yıl nokia yetkili servis garantisi altında 4g ise distribütör garantili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?