IVI-Elia Üye bulutsuzgece' Alıntı: Haydaaa Windows Phone yazdı, aha dedim açılacak, ardından bir ekran daha geldi. Verileriniz taşınıyor (Adım 1/4) .....%2|||||||||||| Genişletmek için tıkla ... şimdi en az iki saat sürer abi senin telefon bu arada bizim iş ne oldu? - - - Eklendi - - - bu arda 15 dk 10 sayfa oldu konu
bulutsuzgece' Alıntı: Haydaaa Windows Phone yazdı, aha dedim açılacak, ardından bir ekran daha geldi. Verileriniz taşınıyor (Adım 1/4) .....%2|||||||||||| Genişletmek için tıkla ... şimdi en az iki saat sürer abi senin telefon bu arada bizim iş ne oldu? - - - Eklendi - - - bu arda 15 dk 10 sayfa oldu konu
IVI-Elia Üye pirenuri' Alıntı: Forum tekrar canlandı yeminle Genişletmek için tıkla ... wp genel forumundaki ziyaretçi sayısı uç katına çıktı
pirenuri' Alıntı: Forum tekrar canlandı yeminle Genişletmek için tıkla ... wp genel forumundaki ziyaretçi sayısı uç katına çıktı
bulutsuzgece Üye IVI-Elia' Alıntı: şimdi en az iki saat sürer abi senin telefon bu arada bizim iş ne oldu? - - - Eklendi - - - bu arda 15 dk 10 sayfa oldu konu Genişletmek için tıkla ... Senin işe Arda el atmış bile http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phone-gdr2-guncellemesi-783493.html
IVI-Elia' Alıntı: şimdi en az iki saat sürer abi senin telefon bu arada bizim iş ne oldu? - - - Eklendi - - - bu arda 15 dk 10 sayfa oldu konu Genişletmek için tıkla ... Senin işe Arda el atmış bile http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phone-gdr2-guncellemesi-783493.html
suyunsesi Üye Ne çarkmış abi dön dön dön. . Derken ahanda NOKIA yazdı, ahandası yok tabi . Neredeyse bitti diyo ama (Adım1/4) yazıyo
Ne çarkmış abi dön dön dön. . Derken ahanda NOKIA yazdı, ahandası yok tabi . Neredeyse bitti diyo ama (Adım1/4) yazıyo
baryanli61 Üye cellat_03' Alıntı: Wp Blue gelince neler olacak acaba Genişletmek için tıkla ... ben wp blue bekliyorum bunda yine bişe yok uygulamayı hafıza kartına yukleme seçeneği gelsin yeter
cellat_03' Alıntı: Wp Blue gelince neler olacak acaba Genişletmek için tıkla ... ben wp blue bekliyorum bunda yine bişe yok uygulamayı hafıza kartına yukleme seçeneği gelsin yeter
OttomaN TigeR Üye cellat_03' Alıntı: Wp Blue gelince neler olacak acaba Genişletmek için tıkla ... Yıkılır burası.
erknlmn Üye Konu Sahibi konuyu açtım hala bitmedi bitsede yenilikleri de paylaşşsak artık iyice meraklandım
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Yıkılır burası. Genişletmek için tıkla ... yikilmaz merk etme buranin temelini cok saglam attik
OttomaN TigeR' Alıntı: Yıkılır burası. Genişletmek için tıkla ... yikilmaz merk etme buranin temelini cok saglam attik
bulutsuzgece Üye papakudioflu' Alıntı: yikilmaz merk etme buranin temelini cok saglam attik Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phone-gdr2-guncellemesi-3-783493.html#post5971854
papakudioflu' Alıntı: yikilmaz merk etme buranin temelini cok saglam attik Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phone-gdr2-guncellemesi-3-783493.html#post5971854
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: yikilmaz merk etme buranin temelini cok saglam attik Genişletmek için tıkla ... Forumun en canlı olduğu an, o an olur abi.
papakudioflu' Alıntı: yikilmaz merk etme buranin temelini cok saglam attik Genişletmek için tıkla ... Forumun en canlı olduğu an, o an olur abi.
serinaga Üye bulutsuzgece' Alıntı: Haydaaa Windows Phone yazdı, aha dedim açılacak, ardından bir ekran daha geldi. Verileriniz taşınıyor (Adım 1/4) .....%2|||||||||||| Ben de 1 gün sürer heralde o kadar uygulama varken Genişletmek için tıkla ... BİTMEZ walla bu güncelleme
bulutsuzgece' Alıntı: Haydaaa Windows Phone yazdı, aha dedim açılacak, ardından bir ekran daha geldi. Verileriniz taşınıyor (Adım 1/4) .....%2|||||||||||| Ben de 1 gün sürer heralde o kadar uygulama varken Genişletmek için tıkla ... BİTMEZ walla bu güncelleme
bulutsuzgece Üye serinaga' Alıntı: BİTMEZ walla bu güncelleme Genişletmek için tıkla ... Valla bitmedi ha. Tam veri taşıma işlemi de bitti. Açıldı, güncelleme tamamlandı dedi, pin kodu girdim. Başlat ekranı göründü. Ardından: "Güncellemenin düzgün çalışması için telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekiyor"
serinaga' Alıntı: BİTMEZ walla bu güncelleme Genişletmek için tıkla ... Valla bitmedi ha. Tam veri taşıma işlemi de bitti. Açıldı, güncelleme tamamlandı dedi, pin kodu girdim. Başlat ekranı göründü. Ardından: "Güncellemenin düzgün çalışması için telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekiyor"
musicianfaruk Üye Ben bitirdim güncellemeyi ama kapasite kontrolü haricinde telefon içinde bi değişiklik göremedim ? Kamerayı saymıyorum
Ben bitirdim güncellemeyi ama kapasite kontrolü haricinde telefon içinde bi değişiklik göremedim ? Kamerayı saymıyorum
serinaga Üye Bu arada Lumia 820'de yok güncelleme , üçtür bakıyorum KISKANDIM yawww, konunun başından beri sayfaları okumakla yetindim ...
Bu arada Lumia 820'de yok güncelleme , üçtür bakıyorum KISKANDIM yawww, konunun başından beri sayfaları okumakla yetindim ...