cesurpolis61
Üye
-
Konu Sahibi
-
Power ve ses kısma tuşusoft reset i hangi tuşlarla atıyoruz...
ncs nokıa softvareden farklımıNcs ile denedinmi
Arkadaşların da dediği gibi sanırım donanımsal bir sorun var gibi.olmuyor Nokıa yazısı geliyor devamında yine error yazısı çıkıyor
Tabiki kapalı durumdaki telefona ilk surumu bile yükleyebilirsinizncs nokıa softvareden farklımı
olmuyor Nokıa yazısı geliyor devamında yine error yazısı çıkıyor
sanırım sen daha önce yüklemeye çalışırken ya şarj azdı yada yüklerken kısa devre gibi birşey oldu eğer yöntemi denersenizde lütfen orjinal kablosu ile deneyiniz ve kablo bağlantısı ekranı geldiği zaman bilgisayarla telefon arasında o bağlantının kopmaması lazım yoksa rom diski zarar görürbilgi için teşekkürler bu yöntemleri deneyeyim umarım başarırırım
Epeydir kullanmadım ama hiç sanmıyorum öyle olsa duyardık.navifirim ücretlimi oldu yükledim açtım 3 Euro falan çıktı
cancel tuşuna basıp navifirime girdim ancak ürün kodunu elle girmemiz gerek galiba lumia 520 sarı renk için hangi kodu gireceğiz acabaEpeydir kullanmadım ama hiç sanmıyorum öyle olsa duyardık.
ok teşekkürler..Bataryayı çıkarın altında yazar
Telefonu pc ye bağlayıp nsu yu açarsanız orada görürsünüz ben şuan mobilim fazla yardımcı olamıyorum kusura bakmacancel tuşuna basıp navifirime girdim ancak ürün kodunu elle girmemiz gerek galiba lumia 520 sarı renk için hangi kodu gireceğiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?