Tavsiye lumia 1520 java desteği?

Konu Sahibi
lumia 1520 java desteği?
Arkadaşlar e-okul sisteminde işlem yapamıyorum. Tavsiye program ya da bir yöntem var mı?

ErenMSC

Üye
Haziran ayında gelecek Windows Phone 8.1 güncellemesi ile İnternet Tarayıcısı dahada geliştirilecek.

Tepkiler: sanaltayfa
    Konu Sahibi
O zaman bu geliştirme bizim isteklerimizi de karşılar umarım. Phablet diye aldım oyuncak sanki

Tepkiler: Yağız Ryan

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
sadece phablet diye almışsan hemen en yakındaki çöpe at, alacağınız şeyi önce araştırmayı öğrenin artık

Tepkiler: Aybin.Kilic
    Konu Sahibi
Araştırdım zaten. Araştırmakla tüm soru işaretleri kalkmıyor. Kullandıkça yeni durumlarla karşılaşılabiliyor. Bu durum bunlardan biri.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu durum bilinen birşeydi benim WP bir telefonum yok ama biliyordum, forumdaki WP bölümünl çok gezdiğim için

Haziran ayında gelecek Windows Phone 8.1 güncellemesi ile İnternet Tarayıcısı dahada geliştirilecek.

Merhaba arkadaşım Windows Phone 8.1 zaten gelmedimi herkes neden haziran ayında Windows Phone 8.1 güncellemesi gelecek diyor?

{°≤°}

ErenMSC

Üye
Merhaba arkadaşım Windows Phone 8.1 zaten gelmedimi herkes neden haziran ayında Windows Phone 8.1 güncellemesi gelecek diyor?

{°≤°}
O gelen Önizleme (Demo) sürümü. Kararlı (Tam sürüm) Haziran ayında gelecek.

beats

Üye

Bu uygulamayı denedin mi ?

Lumia 920 telefonumdan E-okula rahatça girebiliyorum? Anlık bir sorun olmasın?

E okula girilmesine girilir fakat not değişikliği gibi işlemler yapılmaz. Java desteği olmadığı için

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Konu Sahibi

Bu uygulamayı denedin mi ?
Ben not vermek için arıyorum.
Giriyor fakat not vermek için gerekli sayfa açılmıyor java desteği istiyor. Bilgisayarda da karşılaşmıştım.
Keşke öyle olsaydı neyse bir arkadaş tam sürümle gelebilir dedi inşaallah gelir. Bilgisayar yanımda olmadığında çok gerekli oluyor.

Tepkiler: MCR Killjoy ve beats