Tavsiye Lumia 1320 4 Çekirdekli Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lumia 1320 4 Çekirdekli Mi?
Merhaba, ben lumia 920 mi, lumia 1320 ile değiştirmek istiyorum ama özellikleri aklıma takıldı. Daha henüz tam bilindik değil. Haber sitelerinde dün 2 çekirdekli 1.7 GHz diyorlardı, şimdi araştırdığımda bir haber sitesinde 4 çekirdekli 1.7 GHz yazıyordu. Ben hangisine inanayım? Ve sorularım şunlar. Biliyorsunuz bu telefon kamerasıyla herkesi hayal kırıklılığına uğrattı. Sizce kamerası ne kadar iyi? Ve son olarak 6 inç ekrana 720 1280(civarında) piksel koymuşlar. Sizce yakından bakıldığında pikselleri belli olur mu? 4.5 ekranda belli olmuyor. Türkiye'ye ne zaman gelir?

5mp kamera var 920 ile aynı performansı göremezsin bence

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu soruların hepsine diğer konularda cevap vermiştim.

Lumia1320 Snapdragon S4 1.7ghz çift çekirdekli işlemci,1GB RAM,Adreno305 GPU,3400mAh batarya,5MP kameraya sahip.

Konu Sahibi
bu soruların hepsine diğer konularda cevap vermiştim.

Lumia1320 Snapdragon S4 1.7ghz çift çekirdekli işlemci,1GB RAM,Adreno305 GPU,3400mAh batarya,5MP kameraya sahip.
lumia 1320 ile ilgili bir konu olmadığından (resmi olarak satışta hariç) bunu açtım. Sadece açığa kavuşmak için. Herkes farklı bir şey söylüyordu.

ve araştırmama rağmen bulamadığım ve beni etkileyen bir sorun var, o telefonun yakından bakıldığında pikselleri belli olup rahatsız eder mi?

4MaGuS

Üye
bence bu soruna şuan kimse kesin bir cevap veremez cihazı incelemek lazım

Konu Sahibi
bence bu soruna şuan kimse kesin bir cevap veremez cihazı incelemek lazım
doğru diyorsun. Sizce kamera yı hesaba pek katmazsak yani benim için pek önemli değil gibi birşey. Lumia 920 mi daha iyi yoksa 1320mi? Şahsen eğer piksel sorunu olmazsa benim için 1320 daha iyi. Sizce ?

birde isteğim bu konunun kapanmaması. Telefon Türkiye'ye geldiği zaman bu konuda tartışalım. Kimse l 1320 yi beğenmemiş ama benim hoşuma gitti, soruları da beraberine getirdi ama.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia1320 ile Lumia920 farklı kategorilerin cihazları fakat çıkış yıllarına göre aralarında pek fark kalmamış. İşlemcisi lumia920'den daha güçlü RAM'i aynı. Batarya performansı olarak da Lumia1320 çok ustun görünüyor . Bunun dışında Lumia1320 kamera ve ekran çözünürlüğü olarak Lumia920'nin çok gerisinde kalıyor.

Piksel sayma konusuna gelince bir ekranın piksel dansitesi 240ppi üzerindeyse bilimsel olarak insan gözü pikselleri algılayamaz. Lumia1320'nin bir diğer artı yönü de Gorilla Glass3 ekran camı kullanılmış olması. Lumia920'ye göre dezavantajı ise 220gram olan ağırlığı.

Tepkiler: BelaMonte
birde isteğim bu konunun kapanmaması. Telefon Türkiye'ye geldiği zaman bu konuda tartışalım. Kimse l 1320 yi beğenmemiş ama benim hoşuma gitti, soruları da beraberine getirdi ama.

@papakudioflu moderatörümüz gerekli cevapları vermiş.
Şu an için konunun isteğe özel açık tutulması gibi bir durum söz konusu olamaz.

Piksel görünümü hakkındaki düşünceler ancak cihaz incelendikten sonra netleşir.
Fiyat ve bu tip inceleme gerektiren bilgileri, cihaz ülkemize geldiğinde açılacak konularla uzun uzun tartışırız.
Şu an henüz incelemesi dahi yapılmamış bir cihaz hakkında yürüyecek konu, sohbetten öteye gitmez.
Lumia Kullanıcıları Kulübü konusunda da şimdilik bu tür farazi şeyler için fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Anlayışınıza teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.

Tepkiler: BelaMonte
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...