Lumia 1020 vs Lumia 925 vs Lumia 920 - Fotoğraf Karşılaştırması

Konu Sahibi
Lumia 1020 vs Lumia 925 vs Lumia 920 - Fotoğraf Karşılaştırması

Tepkiler: Sensation
3ü de birbirinden güzel canlılık konusunda

smh60

Üye
Bi fark göremeyenler

papakudioflu

Emekli Yönetici
olan var olmayan var kardeşim. Bunlarin 3'ü birden burada paylaşilir mi?

Tepkiler: bulutsuzgece
    Konu Sahibi
Fotoğrafları yakınlaştırınca fark daha iyi belli oluyor.
1020'nin karanlık ortamlardaki başarısı daha yüksek.

920 den 1020 ye doğru gittikçe resim sararıyor
İlk resimde daha da belli 920 beyaz 925 krem rengi 1020 sarıya kaçmış gibi

Ben pc den baksam yarın tam anlamıyla karar vericem

IVI-Elia

Üye
Bi de 920'ye gerekli güncellemeler geldikten sonra 925 ile karşılaştırma bekliyoruz.Çünkü kamera algoritmaları yeniden yazılmıştı ve daha iyi fotoğraf deneyimi yaşatacak

ÖEY

Üye
920'de odaklama sorunu var. Resimler bulanık çıkıyor. Bugün arkadaşımın l920'sinde defalarca yaşadık. Bariz belli oluyor bulanıklık. İnşallah amber güncellemesiyle bu sorunu çözerler.

Şu kırmızı göz için de bir destek gelse iyi olur

920'de odaklama sorunu var. Resimler bulanık çıkıyor. Bugün arkadaşımın l920'sinde defalarca yaşadık. Bariz belli oluyor bulanıklık. İnşallah amber güncellemesiyle bu sorunu çözerler.

Odaklama sorunu derken ben pek bir sorun görmedim açıkcası ama bu konuyla ilgili iso ayarından belki olabilir . Genelde otomatikde tutuyorum .

arkadaşlar 8,7 MP nasıl oluyordu ben 4,3 de ve 16,9 da da resim çekip pc ye atıyorum fark yok 2,60 mp diyor ve resimler ufak çıkıyor

ÖEY

Üye
Odaklama sorunu derken ben pek bir sorun görmedim açıkcası ama bu konuyla ilgili iso ayarından belki olabilir . Genelde otomatikde tutuyorum .

Ben genel olarak kast etmiştim buradaki fotoğraflar için değil. l920'de çekilen fotoğraflarda odaklama sorunu var. Benim cihazımda vardı arkadaşımın cihazındada gördüm. Özellikle gündüz çekimlerinde oluyor. Akşam çekimlerinde de kırmızı göz sorunu var. Belki amber güncellemesiyle sorunlar giderilir.

Konu Sahibi
"Nokia Lumia 1020: Derinlemesine İnceleme" ---> Coming soon

Tepkiler: ÖEY

ÖEY

Üye
Merakla bekliyoruz Özgür