[lucas facana]store

Konu Sahibi
[lucas facana]store
Any browser in yapimcisi arkadasin calismasi hala gelistiriliyor. Gorseli cok hos DM de konusu var yeniliklere bakabilirsiniz gunluk bi deneyin begenecek misiniz

Yeni versiyon 22/01/14

!!!C ye yüklenmesi gerekiyor!!!
En son sürüm eklendi bişiy çıkcak gibiyeni versiyon geldi up

Son düzenleme:
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Bilgehan94

bayon

Üye
(22/01) güncellemesi çıkmış yükledim ama uygulama kurmaya çalışırken hata veriyor. ayrıca open4all yamasını açın demişler öylede deniyorum olmuyor anlayamadım

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
valla çıktığından beridir kaldırıp silmem içinden yüklemem 100 ü geçti, ki zaten geliştiricilerinden biride benim

Tepkiler: punemr123
    Konu Sahibi
bende 15/01 var daha 22 yi denemedim 15 de uygulama kurmuştum.nfc tag writer i bunu denemedim daha net yok teldeyaptığınız iş takdire şayan belirteyim
valla çıktığından beridir kaldırıp silmem içinden yüklemem 100 ü geçti, ki zaten geliştiricilerinden biride benim
(22/01) güncellemesi çıkmış yükledim ama uygulama kurmaya çalışırken hata veriyor. ayrıca open4all yamasını açın demişler öylede deniyorum olmuyor anlayamadım
c ye yüklemen gerekiyor konuyada yazıym unutmuşum

Tepkiler: kuyt1907

bayon

Üye
bende 15/01 var daha 22 yi denemedim 15 de uygulama kurmuştum.nfc tag writer i bunu denemedim daha net yok teldeyaptığınız iş takdire şayan belirteyim

c ye yüklemen gerekiyor konuyada yazıym unutmuşum
öyle mi ya peki deniyorum hemen sağolun

Tepkiler: punemr123

.caner.

Üye
Eğer herkes yüklerse symbian yeniden doğabilir

Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Inşallah ama burdan yüklenen uygulamalara kim sertifika atayacak

Tepkiler: .caner. ve punemr123

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
symbian bitti hala sertifika derdinde misiniz
orjinal rom kullananlar sadece hack atarlar istediği uygulamayı yüklerler..

@Safak

Üye
Adı:Symbian
Baba Adı:Nokia
Doğum Yeri:Finlandıya
Ölüm Sebebi:Elop