Lotus Notes Traveler Güncellemesi (16.03.2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lotus Notes Traveler Güncellemesi (16.03.2012)
arkadaşlar biraz önce yazılım güncellemeye girdim böyle bi güncelleme çıktı..

Açıklama: Lotus Notes Traveler ajandası arasında ajanda etkinliklerini daha gelişmiş senkronizasyonla kullanabilirsiniz.Ayrıca bu güncelleme bilinen bazı sorunları ortadan kaldırır..

Tepkiler: Sensation
Öncedn beri var bu galba..tam olarak ne işe yaradgnı bilmyrm

_ardaa

Üye
Ajanda güncellemesi bu

normal güncelleme çok oldu ya bu çıkalı

evet iki üç hafta oldu sanırım. güncelleme yaptım da ne işe yaradı bilmiyorum. Faydasız işler ile ilgili günceleme yapıyorlar. Yapın düzgün bir facebook twitter güncellemesi, daha kalitesi bir mail sistemi. artık herkes sosyal ağlara önem veriyor nokia bunun farkına varamadı bir türlü yok office güncellemesi yok ajanda. İş adamı sanki nokia alıyor

Tepkiler: n000k
bende telden baktım yok birşey pc demi gözüküyor acaba

Ben uzun süredir suite kullanmıyordum demin bir şey fark ettim, siz belki biliyor olabilirsiniz. Suite Nokia'nın önerdiği uygulamaları mağzayı açmadan direk yüklüyor.

Tepkiler: Cihanî Sultan
Ben uzun süredir suite kullanmıyordum demin bir şey fark ettim, siz belki biliyor olabilirsiniz. Suite Nokia'nın önerdiği uygulamaları mağzayı açmadan direk yüklüyor.

onay gerekiyor daha geçen gün güncelledim onay almadan yüklemiyor

Bir tema görmüştüm önerilenlerden yükle dedim direk yüklüyor .

Tepkiler: OttomaN TigeR

ravenas

Üye
Bendemi sorun var acaba güncelleme gözükmüyo.Bundan önceki harita güncellemesinide daha görmedi pc den baktım yok.

Konu Sahibi
ilk mesaja görsel eklendi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...