sersalan Üye selam emegin icin tsk. ama telefona kayit ettim kuramadim cünkü süresi gecmis yani. smart movi süre problemi olmayan bir sürümü yokmu n73 ler icin 3.41 i n73 icin uyumlu olan tek programdir bu yüzden yardiminizi beklerim
selam emegin icin tsk. ama telefona kayit ettim kuramadim cünkü süresi gecmis yani. smart movi süre problemi olmayan bir sürümü yokmu n73 ler icin 3.41 i n73 icin uyumlu olan tek programdir bu yüzden yardiminizi beklerim
qommagene Üye Smartmovie 3.41 versiyonunu yukledim ama registry yapamadim.Birde 50 mb dosya yukledim bir turlu acmiyor ama kısa dosyalari aciyor acaba lisanssiz oldugundanmidir
Smartmovie 3.41 versiyonunu yukledim ama registry yapamadim.Birde 50 mb dosya yukledim bir turlu acmiyor ama kısa dosyalari aciyor acaba lisanssiz oldugundanmidir
jose_brio Üye pro için sağol da register key istiyo full değil miydi bu pro --------------- Ekleme --------------- tamam çözdüm rastgele 00000 yazdım oldu
pro için sağol da register key istiyo full değil miydi bu pro --------------- Ekleme --------------- tamam çözdüm rastgele 00000 yazdım oldu
love_art23 Üye selam arkdaşlar konu açmıştım 6630 için yokmu bende var ama key istiyor bana yardım edermisiniz lütfen tşkler
selam arkdaşlar konu açmıştım 6630 için yokmu bende var ama key istiyor bana yardım edermisiniz lütfen tşkler