xsir Üye bu program türkce diyosum ama tükce degil yada bizmi yapamadık birte imei noyu girince iki tane kod cıkıyo ikisi ne işe yarıyor.ve flv oynatmıyor??????
bu program türkce diyosum ama tükce degil yada bizmi yapamadık birte imei noyu girince iki tane kod cıkıyo ikisi ne işe yarıyor.ve flv oynatmıyor??????
kril33 Üye ya bu imei nerden alınıyor bende lisans hatası veriyo verdiğin ****** nasıl kullanılıyor biraz tarif edebilirnmisin tsk....
ya bu imei nerden alınıyor bende lisans hatası veriyo verdiğin ****** nasıl kullanılıyor biraz tarif edebilirnmisin tsk....
Samsunspor Emekli Yönetici kril33' Alıntı: ya bu imei nerden alınıyor bende lisans hatası veriyo verdiğin nasıl kullanılıyor biraz tarif edebilirnmisin tsk.... Genişletmek için tıkla ... Telefondan yıldız kare 06 kare yap imei ni al Kayıt bölümündeki sol tarafa bu kodu yaz onun altında bi kod çıkıcak 5 rakamlı , bunu da programa gir , ok
kril33' Alıntı: ya bu imei nerden alınıyor bende lisans hatası veriyo verdiğin nasıl kullanılıyor biraz tarif edebilirnmisin tsk.... Genişletmek için tıkla ... Telefondan yıldız kare 06 kare yap imei ni al Kayıt bölümündeki sol tarafa bu kodu yaz onun altında bi kod çıkıcak 5 rakamlı , bunu da programa gir , ok
solitary Üye bu loader işi kötü olmuş önceden üzerine gelip basınca 1-2 sn de açılıyodu şimdi 5 sn yi bulduğu oluyo.N72 de çalıştırıyom gibi hissettim
bu loader işi kötü olmuş önceden üzerine gelip basınca 1-2 sn de açılıyodu şimdi 5 sn yi bulduğu oluyo.N72 de çalıştırıyom gibi hissettim
aydeli Üye kardeşim güzel paylaşımın için teşekkür ederim her zaman böyle güzel paylaşımlar yaparsın inşALLAH
selamolsun1 Üye converter programı player de ki unlock şifreyi kabul etmedi.Eski sürümün de dahi aynı şireyi verdi dolayısı ile şifrenin yanlış olduğunu zannetmiyorum
converter programı player de ki unlock şifreyi kabul etmedi.Eski sürümün de dahi aynı şireyi verdi dolayısı ile şifrenin yanlış olduğunu zannetmiyorum