savaş19 Üye teşekkürler..ancakinternet üzerinden onay istiyor hayır diyorum programı kapatıyor ..tekrar açtıığmda aynı şeyler oluyor ...ilgilenebilirmisin??
teşekkürler..ancakinternet üzerinden onay istiyor hayır diyorum programı kapatıyor ..tekrar açtıığmda aynı şeyler oluyor ...ilgilenebilirmisin??
kanarya09 Üye Konu Sahibi savaş19' Alıntı: teşekkürler..ancakinternet üzerinden onay istiyor hayır diyorum programı kapatıyor ..tekrar açtıığmda aynı şeyler oluyor ...ilgilenebilirmisin?? Genişletmek için tıkla ... arşivin içinden çıkan - dosyalarıyla programı fll hale getir sonra programı kapa aç olması lazım eeddeedd' Alıntı: kardeş lisans kodunu alamıyoruz çalışmıyo Genişletmek için tıkla ... programların uyumluluk m odunu değiştirip tekrar dene diğer türlü bilemem
savaş19' Alıntı: teşekkürler..ancakinternet üzerinden onay istiyor hayır diyorum programı kapatıyor ..tekrar açtıığmda aynı şeyler oluyor ...ilgilenebilirmisin?? Genişletmek için tıkla ... arşivin içinden çıkan - dosyalarıyla programı fll hale getir sonra programı kapa aç olması lazım eeddeedd' Alıntı: kardeş lisans kodunu alamıyoruz çalışmıyo Genişletmek için tıkla ... programların uyumluluk m odunu değiştirip tekrar dene diğer türlü bilemem
mahsuk_can Üye kardeş güzel ama belli bi süre kullandım sonra lisans *** istedi o nasıl olacak yardımcı olursan sevinirim...
kardeş güzel ama belli bi süre kullandım sonra lisans *** istedi o nasıl olacak yardımcı olursan sevinirim...
yapraksarma Üye kardeş eline sağlık ama flv uzantılı dosyaları açamıyorum. açabilen varsa yardım ederse sevinirim
expectancy Üye kardeş emeğin için teşekkürler ama pro 1 saat video oynatıp lisans kodu istiyor verdiğin ****** çalışmıyor bu pro demo
kardeş emeğin için teşekkürler ama pro 1 saat video oynatıp lisans kodu istiyor verdiğin ****** çalışmıyor bu pro demo