Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hakkını gereksizlerde mi arıyorsun diye sormazlarmı adama?
Bu sefer şaka konuşmuyorum desem nasıl olur abi ?
Bence yönetim illuminati tarafından kontrol ediliyor, sen diyorsun bu işe ?
Pm atmadıkmı ? ne fayda ? Baştan savuldurulduk olay bitti. Kimse konuya gelipte bişey yazıp konuyu kapatamaz. Karşıdaki kişinin ne söyleyeceği önemli değilmi ? Ha tamam herşeyi bi kenara bıraktım ne bu laf sokarak konu kapatmalar? ??? Her insanın bir sınırı var.
Gel minoo git minoo el at minoo banla minoo takipte kal minoo minoo minoo modluk zor iş la boyuna ayak işi yapıyosun
Bu sefer şaka konuşmuyorum desem nasıl olur abi ?
- - - Eklendi - - -
Ben aklımı illimunaityle bozmadım. Siz benim aklımı illimunaityle bozduğumu sanmamla bozmuşsunuz bütün mesele burda
bilmediğin şeyler varki bu yüzden sana kızmam çok haksız olur. Bazı konularda pm ile k***mı yırtttığım halde cevap verilmediği oldu
önemli tabi ne söyleceği. Bu yüzden PM atmalı. Konu açık kaldıkça uzar.
yok hacı ya 40 yılda bi ciddi oluyorum oda tam senle tanıştığımız güne denk geldi
İsmail seninki yalancı çoban işine döndü hep şaka yapiyısın ciddi konışınca ciddiye alınmıyısın
Ayrıca modsan (bu bir kung fu tekniği ayrıca) geyiğe de giremiyosun çok acı... Bi' nevi Sebastian
bilmediğin şeyler varki bu yüzden sana kızmam çok haksız olur. Bazı konularda pm ile k***mı yırtttığım halde cevap verilmediği oldu
Ayrıca bu forumdaki küfür ve ahlak kurallarını hala anlamadım. Ben **** bişey yazdım diye uyarı yedim eskiden , ama komik capsleriniz varsa paylaşalım konusunda capsler o biçim... Bi girip bakmanızı tavsiye ediyorum. Hem terbiye deniyor hemde böyle yapılıyor. Adaletsizlik.....
İnşallah laf sokupta kilitlenmez...
ben daha önce cevapsız ya da geç cevaplanan pmle karşılaşmadım. Sizin de haklı olduğunuz konular olabilir, daha fazla konuşmayalım o zaman.
Konu birazdan kilitlenir zaten.
-.
İnşallah laf sokupta kilitlenmez...
O komik capsler konusunda bi konuşsam herkes susar kalır. Ama şimdilik susuyorum . Kişilere saygımdan dolayı.
Adam diyorki , artık konu açacak yer kalmadı nereya açtıysak susturulduk diyor. Kader ortağıyız onla ben biliyorum neden buraya açtığını ...Kusura bakma ama 20 dakikada gelen bir kaç tepkiye konunu kapatıyorsan ciddiye alınmayı falan bekleme. Önceki mesajımda da belirttim, gereksizlere konu açıp sonuç beklemek, kanıtları konuya eklemeyip çamur at izi kalsın taktiği vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?