Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Orhan sen de babanın uşağı var sanki () el at el at bu nee!
Arkadaşlar kimse bu konuda " bence konu ismini değiştir " vesaire demesin furkan çok haklı. "konu ismini değiştir , yeni ban göründü" demeniz sizin düşüncelerinizin birileri tarafından(!) haksız yere kontrol edildiğini gösterir. Gayet normal ve haklı bişey yazmış. Sonuna kadar destekçiyim ve eğer bunun için banlanmak gerekiyorsa banlanmayada razıyım...
Arkadaşlar kimse bu konuda " bence konu ismini değiştir " vesaire demesin furkan çok haklı. "konu ismini değiştir , yeni ban göründü" demeniz sizin düşüncelerinizin birileri tarafından(!) haksız yere kontrol edildiğini gösterir. Gayet normal ve haklı bişey yazmış. Sonuna kadar destekçiyim ve eğer bunun için banlanmak gerekiyorsa banlanmayada razıyım...
Bence yönetim illuminati tarafından kontrol ediliyor, sen diyorsun bu işe ?
sizin düşüncelerinizin birileri tarafından(!) haksız yere kontrol edildiğini gösterir.
lan ne alakası var
uu ismail bana diss attın demek
Bence yönetim illuminati tarafından kontrol ediliyor, sen diyorsun bu işe ?
Pm atmadıkmı ? ne fayda ? Baştan savuldurulduk olay bitti. Kimse konuya gelipte bişey yazıp konuyu kapatamaz. Karşıdaki kişinin ne söyleyeceği önemli değilmi ? Ha tamam herşeyi bi kenara bıraktım ne bu laf sokarak konu kapatmalar? ??? Her insanın bir sınırı var.
böyle konuların açılmaması gerektiği defalarca söylendi. Hatta biraz önce kilitlenen konuda bile. PM atmak çok zor olmamalı.
Gel minoo git minoo el at minoo banla minoo takipte kal minoo minoo minoo modluk zor iş la boyuna ayak işi yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?