:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapma öyle bence değiştir konunu

- - - Eklendi - - -

zaten gidicem diye sayıp suvayıp gitme iyi hatırlan

Revengeful

Emekli Yönetici

[h=4]Benzer Konular[/h]

• [h=6]minoo[/h]

minoo... minoominoo... Twitter da neden beni takip etmeyi bıraktın?

• [h=6]minoo[/h]

ablaa yanlışlıkla senin profile girdim dur dedim bari müziğini dinleyeyim sende blues dinliyormuşsun

• [h=6]minoo[/h]

aablıcım tiviti şahane olmuş

• [h=6]minoo[/h]

aablıcım n'aber

• [h=6]bugün minoo pınar'ın doğum günü. mutlu yıllar minoo[/h]

nice...

doctorrr

Üye
Orhan sen de babanın uşağı var sanki () el at el at bu nee!

Konu Sahibi
Kimse hakkını ararken suçsuz yere ban yemez.

Arkadaşlar kimse bu konuda " bence konu ismini değiştir " vesaire demesin furkan çok haklı. "konu ismini değiştir , yeni ban göründü" demeniz sizin düşüncelerinizin birileri tarafından(!) haksız yere kontrol edildiğini gösterir. Gayet normal ve haklı bişey yazmış. Sonuna kadar destekçiyim ve eğer bunun için banlanmak gerekiyorsa banlanmayada razıyım...

Konu Sahibi

Eyvallah kardeşim. Kimse bilmiyor bırak onlar konussun. İstersem ban yiyeyim ama haklı yere yiyeyim.

uu ismail bana diss attın demek

doctorrr

Üye
Gel minoo git minoo el at minoo banla minoo takipte kal minoo minoo minoo modluk zor iş la boyuna ayak işi yapıyosun

böyle konuların açılmaması gerektiği defalarca söylendi. Hatta biraz önce kilitlenen konuda bile. PM atmak çok zor olmamalı.

Tepkiler: Revengeful

Mert

Üye
Hakkını gereksizlerde mi arıyorsun diye sormazlarmı adama?

Tepkiler: Revengeful
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kimse saçma sapan yorum yapmasın ban yersek yeriz kimseyi ilgilendirmez.

böyle konuların açılmaması gerektiği defalarca söylendi. Hatta biraz önce kilitlenen konuda bile. PM atmak çok zor olmamalı.
Pm atmadıkmı ? ne fayda ? Baştan savuldurulduk olay bitti. Kimse konuya gelipte bişey yazıp konuyu kapatamaz. Karşıdaki kişinin ne söyleyeceği önemli değilmi ? Ha tamam herşeyi bi kenara bıraktım ne bu laf sokarak konu kapatmalar? ??? Her insanın bir sınırı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...