Plesk234
Üye
-
Konu Sahibi
-
saolda. Walla bilmiyorum neden hata veriyor. Pc değişirsen anca olur.kardeş cihaz yurt dışı değil. Elli defa denedim kaldırıp yeniden yüklemeyi. Rm-718 klasörün adı da. Bide önceden yine flashlamıştım o dosyalar varsı hata ondandır diye sildim yine olmadı. Ama ellerine sağlık sağlam olmuş okuduğum kadarıyla. Bide yükleseydik
Bide jafla flaşlamayı denesaolda. Walla bilmiyorum neden hata veriyor. Pc değişirsen anca olur.
usta çok sağol da yine aynı hatayı verdi başka bi bilgisayardan yaparım artık
Güncelleme Ne zaman Gelir Usta?
En geç Haftaya Kardeş.
kardeş tavsiye edilen uygulama link kırık ne yapacaz
usta güncelleme hangi gün yayınlayacaksın merak ediyorum şimdiden teşekkürler...
usta program data gizliymiş orda dosyalar varmış çakıştığı için olmamış sildim yaptım olumluyardımların için sağol usta bide güncellemde ekranda ki saati değiştirsen iyi olur kırmızı iyi olmamış ellerine sağlık
usta klavye stilini de değiştirsen 808inki gibi yapabilirsen iyi olur
dayıııı 3 gün içinde yapıyormus ama seninki mükemmel olmusta ne olur gardaş özelikle windowsla alakalı bişey olmasın çünkü çirkinlik katıyor bu görüntü hiç hoş değil .... daha güel şeyler bekliyoru.z
kardeş yeni sürümde startup kısmını Nokia Belle Refresh yazılı olan veya Nokia N9 Startup olsa daha iyi olur. Değiştirebilsen radyo modu orjinal kalsa iyi olacaktır. Bir an önce yayınlarsın inşallahteşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?