Locked

logoless

Üye
acele et bir an önce yüklemek istiyorum

Tepkiler: Plesk234
Çok SAOL Hocam Güzel Olmuş.Telefon Hızlandı Gerçekten..

CABBAR

Üye
Teşekkürler

okanbiz

Üye
güzel olmuş ama telefon hafızası bende 433 megabayt

erhanred

Üye
kardeş mesajlara girmiyo atıyor restart yaptım gene olmuyor cf yükledim 1 saat uğraştım oluyor başka cf ye geçtim

tarxhn

Üye
bir deneyeyim ona göre yorum yapmaya calısayım. ugrasmısın saolsın

veep

Üye
ellerin dert gormesin kardes boyle saglam sw belco2 bile yapamamistir batarya 4-5 gun gidiyo sorun var diyenlerede cevabim sudur sorunu kendinizde arayin herkese iyi BELLE LER

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
ellerin dert gormesin kardes boyle saglam sw belco2 bile yapamamistir batarya 4-5 gun gidiyo sorun var diyenlerede cevabim sudur sorunu kendinizde arayin herkese iyi BELLE LER

Saolasın Kardeşim.Güle güle Kullan...

kardeş ellerin fest görmesin şu an senin yazılımı kullanıyorumgayet mükemmel olmuş

Şarj Super gidiyor. Yeni Güncelleme gelecekmi?

sedatatt

Üye
usta cfw yi indirdim rm 718 klasörünü attım ama phoneix hata verdi sonra rm 718 klasörünü sildim hata falan vermedi bi yardımcı olsan

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
usta cfw yi indirdim rm 718 klasörünü attım ama phoneix hata verdi sonra rm 718 klasörünü sildim hata falan vermedi bi yardımcı olsan

Kardeş 1. Eğer Telefonun Yurt Dışı ise Haafıza Kartını Çıkarıp Phoneixle Flashladıgın zaman Reburfish Tıklama SW RESET TIKLIYARAK FORMATLA.

2. OLmadı Phoneix i Kaldır Bilgisayardan Sonra Tekrar Kur.

Olmadımı Pc nde sorun var demektir.Çünkü Bir Sürü YÜkliyen var Kimse de Hata vermedi..

- - - Eklendi - - -

Ha bide Rm 718 deil Rm-718 Yapcan Arada Tire var.

sedatatt

Üye
kardeş cihaz yurt dışı değil. Elli defa denedim kaldırıp yeniden yüklemeyi. Rm-718 klasörün adı da. Bide önceden yine flashlamıştım o dosyalar varsı hata ondandır diye sildim yine olmadı. Ama ellerine sağlık sağlam olmuş okuduğum kadarıyla. Bide yükleseydik