location free tv

secretsx

Üye
    Konu Sahibi
location free tv
location free tv programını adım adım anlatacak bilgili bi insan varmıdır aranızda yoksa kuru kalabalık mı burası.Ordan burda oyunları programların lınklerını alıp yapıştırmakla bu iş olmaz.Adamlar daha bakmadan ellerine sağlık diyor bu nasıl bir mantık vurdumduymazlık yahu

Ozan

Admin
Fonksiyonlarla dolu bir tv izleme uygulaması oldugunu biliyorum ancak kullanmadıgım için yorum yapamayacağım, neden kullanamıyorsun ki sonucta bir program ? Ayrıca mesajındaki tabir çok olumsuz . Bilen biri bile yaklaşmaz cevap için .

location free tv ye benzer bir kullanımı olan sistem orb tur arkadasım. ben türk kanallarını ( hepsini değil ) wifi olan her yerden bagımsızca izliyorum. bunun için programın exe si bilgisayarın da her daim çalışmak zorundadır. sonrasında dunyanın neresinde olursan ol wifi olan bir yerden yerli yabancı birçok kanalı izleyebilirsin. bununla ,ilgili bir konu hazırlayıp sunacağım. hatta olmayan turk kanallarınıda kendin manuel olarak ekleyeblirsin. ben hazırlıklarına baslayayım birazdan eklerim konuyu.

--------------- Ekleme ---------------

konuyu açtım arkadaslar onaylanmasını bekliyoruz. detaylı olarak anlatıldı

--------------- Ekleme ---------------

wifi pc baglantısı ve internet tv izlemek için tıklayın
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...ayara-baglanma-vs-detayli-anlatim-187875.html