LiveWallpeaper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
LiveWallpeaper
Bende Android Telefon Yok ALmayı Düşündüğüm İçin Videolarını izliyorum. Ve Kimsenin Livewallpeaper Kullanmadığını Farkettim. Çokmu Fazla Şarj Götürüyor ?

PriZm

Üye
hayır.şarj götürdüğü yok sadece 15-20 mb extradan ram yediği için kullanmıyorlardır.

Konu Sahibi
Hmm. Ne kadar vidyo izlediysem hepsinde normal kullanıyorlar bende livewallpeaper özelliğini çok sevdim. Teşekkür ederim bilgi içn

Antocio

Üye
Şahsen Ben Ram'den Harcıyor Diye Kullanmıyorum

Konu Sahibi
Hmm. Şarja pek etki etmiyor yani ?

Konu Sahibi
İllaki şarja etkisi varda çok mu fazla anlamında soruyorum.

----------Eklendi @ 22:07:35 ---------- Yazıldı @ 22:06:55 ----------

Yani mesela normal d.kağıdı ile 2 gün giderken canlı ile 1 gün mü gider mesela ?

İllaki şarja etkisi varda çok mu fazla anlamında soruyorum.

----------Eklendi @ 22:07:35 ---------- Yazıldı @ 22:06:55 ----------

Yani mesela normal d.kağıdı ile 2 gün giderken canlı ile 1 gün mü gider mesela ?

nexus s de nedense aynı gidiyo ama gio daha az gidiyo

Konu Sahibi
Hımm. Yinede pek farketmiyor herhalde ?

Telefondan telefona değişir bu durum.. Galaxy S2de aldığımdan beri hareketli duvar kağıdı kullanıyorum ama herhangi bi şarja etkisini görmedim. Normal bi telefondada yarı yarıya bi etki göstericeğini sanmıyorum ama mesela normalde 1.5 gün gidiyosa ve çok renkli bi hareketli resim koyarsan vs 1 güne düşer oda en fazla. Ama telefonun amoled ekransa böyle bi sorun olmuyo. Nexus ste farketmemesinin nedeni de bu.

bende s2 kullanıyorum aylardır aldığımdan beri live wallpaper kullanıyorum şarjda hiç sıkıntı olmuyo

Konu Sahibi
Hmm. Yorumlar için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...