Mert Üye 10. sınıflardan uzak durun. Kıdemli çöm oldukları için geçen senenin acısını sizden çıkarmak isteyeceklerdir. 11'leri kızdırmamaya çalışın. 12'lere acıyın lan
10. sınıflardan uzak durun. Kıdemli çöm oldukları için geçen senenin acısını sizden çıkarmak isteyeceklerdir. 11'leri kızdırmamaya çalışın. 12'lere acıyın lan
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: editledin mi yoksa ben mi yanlış gördüm ? Genişletmek için tıkla ... Sen yanlış görmüşsün ben editlemedim
Haluk.' Alıntı: editledin mi yoksa ben mi yanlış gördüm ? Genişletmek için tıkla ... Sen yanlış görmüşsün ben editlemedim
Haluk. Üye batubower' Alıntı: Sen yanlış görmüşsün ben editlemedim Genişletmek için tıkla ... Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
batubower' Alıntı: Sen yanlış görmüşsün ben editlemedim Genişletmek için tıkla ... Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
.caner. Üye Sınavdan 45 alınca sınıfın ortasında halaya kalkmayın bir arkadas yapmıştı cidden rezil oldu.(cidden bir arkadaş ben degilim )
Sınavdan 45 alınca sınıfın ortasında halaya kalkmayın bir arkadas yapmıştı cidden rezil oldu.(cidden bir arkadaş ben degilim )
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi brnbrs' Alıntı: Aaaa siyasetten yorumum silinmis .s.ss Genişletmek için tıkla ... Evet. Doğru olanda bu zaten.
brnbrs' Alıntı: Aaaa siyasetten yorumum silinmis .s.ss Genişletmek için tıkla ... Evet. Doğru olanda bu zaten.
Baranbaris Üye batubower' Alıntı: Evet. Doğru olanda bu zaten. Genişletmek için tıkla ... Amacim siyaset degildi egleniyordum ama kurallar silinmesini gerektiriyormus. Neyse cok onemli degil zaten.
batubower' Alıntı: Evet. Doğru olanda bu zaten. Genişletmek için tıkla ... Amacim siyaset degildi egleniyordum ama kurallar silinmesini gerektiriyormus. Neyse cok onemli degil zaten.