UpOneTR Üye -Emre' Alıntı: Anadolu Öğretmen Lisesi ama uşak değil Genişletmek için tıkla ... arkadaş çalşkan
-Emre Üye İlyas' Alıntı: arkadaş çalşkan Genişletmek için tıkla ... Uğraşıyoruz ya - - - Eklendi - - - batubower' Alıntı: benim daha sorumlu dersler var Genişletmek için tıkla ... Onu bırakma işte
İlyas' Alıntı: arkadaş çalşkan Genişletmek için tıkla ... Uğraşıyoruz ya - - - Eklendi - - - batubower' Alıntı: benim daha sorumlu dersler var Genişletmek için tıkla ... Onu bırakma işte
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi 9. Sınıfta çok tembel dim sınıfı kıl payı geçtim zar zor. Sonra yazın sınavlara girince keşke calissaydim dedim
9. Sınıfta çok tembel dim sınıfı kıl payı geçtim zar zor. Sonra yazın sınavlara girince keşke calissaydim dedim
-Emre Üye batubower' Alıntı: 9. Sınıfta çok tembel dim sınıfı kıl payı geçtim zar zor. Sonra yazın sınavlara girince keşke calissaydim dedim Genişletmek için tıkla ... Benim de dokuz kötüydü 67ydi ortalamam. Sonradan duzelttim ikinci dönem
batubower' Alıntı: 9. Sınıfta çok tembel dim sınıfı kıl payı geçtim zar zor. Sonra yazın sınavlara girince keşke calissaydim dedim Genişletmek için tıkla ... Benim de dokuz kötüydü 67ydi ortalamam. Sonradan duzelttim ikinci dönem
-Emre Üye batubower' Alıntı: 67 mi yuh lan 3 puan la teşekkür kaçmış Genişletmek için tıkla ... Malesef öyle ama ondan sonra kaçmadı
batubower' Alıntı: 67 mi yuh lan 3 puan la teşekkür kaçmış Genişletmek için tıkla ... Malesef öyle ama ondan sonra kaçmadı
achambo Üye -Emre' Alıntı: Benim de dokuz kötüydü 67ydi ortalamam. Sonradan duzelttim ikinci dönem Genişletmek için tıkla ... benim 2,5 puanlık düşüş olmuş 9-10 arası
-Emre' Alıntı: Benim de dokuz kötüydü 67ydi ortalamam. Sonradan duzelttim ikinci dönem Genişletmek için tıkla ... benim 2,5 puanlık düşüş olmuş 9-10 arası
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: benim 2,5 puanlık düşüş olmuş 9-10 arası Genişletmek için tıkla ... Sen kaçıncı sınıfa geçtin
achambo' Alıntı: benim 2,5 puanlık düşüş olmuş 9-10 arası Genişletmek için tıkla ... Sen kaçıncı sınıfa geçtin
achambo Üye batubower' Alıntı: Sen kaçıncı sınıfa geçtin Genişletmek için tıkla ... 11 e ort. Yüksek benim