tapatalk Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: sanırım port edilmesini bekleyeceğiz telefonu çökerttim Genişletmek için tıkla ... ben kurdum mükemmel bişey demo olmasına rağmen aşırı derecede aşık oldum böyle arayüz görülmedi
~N.A.W.Y~' Alıntı: sanırım port edilmesini bekleyeceğiz telefonu çökerttim Genişletmek için tıkla ... ben kurdum mükemmel bişey demo olmasına rağmen aşırı derecede aşık oldum böyle arayüz görülmedi
PriZm Üye tapatalk' Alıntı: ben kurdum mükemmel bişey demo olmasına rağmen aşırı derecede aşık oldum böyle arayüz görülmedi Genişletmek için tıkla ... Ekrandan ss alabiliyorsan alsana bi bakalım önceki demolardan farkı varmı
tapatalk' Alıntı: ben kurdum mükemmel bişey demo olmasına rağmen aşırı derecede aşık oldum böyle arayüz görülmedi Genişletmek için tıkla ... Ekrandan ss alabiliyorsan alsana bi bakalım önceki demolardan farkı varmı
tapatalk Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Ekrandan ss alabiliyorsan alsana bi bakalım önceki demolardan farkı varmı Genişletmek için tıkla ... valla cok kasiyo telefon androidon gozunu seviyim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Ekrandan ss alabiliyorsan alsana bi bakalım önceki demolardan farkı varmı Genişletmek için tıkla ... valla cok kasiyo telefon androidon gozunu seviyim