linuxcu arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
linuxcu arkadaslar
Ubuntu touch OS gömülü sistem olarak geliyormuş ve tizende öyle bu ne demek oluyo yani

PriZm

Üye
Yani bir emülator ile çalışmayacak.Telefonun varsayılan işletim sistemi olacak.

Kerim.

Üye
hangi telefonlarda olacak peki Ali?

Kerim.

Üye
Galaxy w ye gelirmi dicem ama cevabi az cok tahmin edebiliyorumsenin galaxy s'e kesin gelir

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Tizenin önü çok acik diyor herkes 2.0 in testleri çok iyiymis ondan sordum çok özgün bi sistem

Kerim.

Üye
Ben sevmedim onu.ama ubuntu cok guzel gercekten.sirf bunun icin nexus alinir.harika ubuntu ya

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
direk linux çekirdeğinden çalışıyomuş dalvik gittiğine göre android uygulaması da yok demek yani

bu ubuntu rom gibi mi olucak yoksa android uygulamalarıni kullanmamizi engelleyecek mi bilen biri anlatsin lutfen.

pRime.

Üye
yani demek oluyor ki multiboot yok.

Seglopsi

Üye
direk linux çekirdeğinden çalışıyomuş dalvik gittiğine göre android uygulaması da yok demek yani

android emulatoru zamanla gelecektir. android uygulamalari suanda oldukca populer. sailfish android icin emulator koyacagini aciklamisti.

- - - Eklendi - - -

bu ubuntu rom gibi mi olucak yoksa android uygulamalarıni kullanmamizi engelleyecek mi bilen biri anlatsin lutfen.

tizen os s2-hd ve galaxy s3'e rom olarak kurulmakta yani n9'daki gibi meego ve androidi ayni anda kullanmak gibi degil. ubuntu'da nexus'a ayni sekilde romdan kuruluyor diye biliyorum.
@prime'in dedigi gibi suanda multiboot yok gibi gorunuyor.

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
ROM gibi kurulacak ama çekirdek herşey değişecek ubuntunun demosu bile çok akiciydi ama şuan android de çok akici bi gelse artik

ka_za

Üye
Bugün gelmicekmiydi?

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Bende bekliyorum dakikalar geçmiyor. Bide ubuntuya hic bi şekilde virüs girmiycekmis

ka_za

Üye
Tam saat mi var? Bide nasil kurcaz pcden rom gibi mi?

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Bismillah xda da Canonical releases Ubuntu Phone OS

Yaziyo

Bu nasil yüklenecek ya hiçbirşey anlamadim

PriZm

Üye
bi bakalım..

Seglopsi

Üye
nexus a geldigine gore yakin zamanda n9'a da gelecektir. siz kullanin bakalim begenirseniz bizde kullaniriz

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Xda da grabs filan birşeyler anlatiyo ama

- - - Eklendi - - -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2078691

Birşey anlamadim normal cm kurar gibi olmuyor heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...