foreverthe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sağ olun hocam çoğu şeyi araştırdım buldum. Şuan indirmeye koyuldum. Tek sıkıntım Windows uzantılı şeyleri açıyor mu bununla ilgili kesin bir bilgiye varamadım.Evet Linux Dünyasına adım atmadan önce bilmeniz gerekenleri ön bir araştırma yapınız. Daha sonra istediğiniz bir sürümü indiriniz. Lütfen ama lütfenezbere kurulum yapmayınız. Nedenini kısaca şu şekilde belirteyim . Kullanmak istediğiniz sistem, alışılagelmiş Windows sisteminden çok çok farklıdır ( bana göre ).
İlk etapta VirtualBox Programını indirip sanalda test ve kurulum yapınız, bu konuyla ilgili bölümde anlatımını yapmıştım. İyice tecrübe kazandığınıza karar verdiğinizde sistemi asıl kurulum aşamasına geçiniz.
Sizleri düşünmesem direk kurun derim ancak, zamanında bizlerin de imkansızlılar dahilinde test ederek bu tecrübeleri kazandığımızı unutmayınız .
Rica ederim bu konu altında sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışırımAynen hocam şimdi usb ile kuruluma başlayacağım, her şey için çok teşekkürler. İnşallah benim için güzel bir deneyim olur
Rica ederim bu konu altında sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
Çok sağ olun yapıyorum şuanAmd64 ile kurulum devam ediceksiniz ancak usb kurulumda bellek hızından dolayı donma olabilir en az 8GB kapasiteli bir bellek ile denemeden önce belleği formatlayarak birde anlatımını yaptığım bu program ile oluşturunuz.
------- Linux Live Usb Creator Kullanımı ------- - MaxiCep
Klavye ayarlarına giriniz.Ordan Türkçe paketi seçiniz
Hocam yaptım hiçbir türlü olmadı yaKlavye ayarlarına giriniz.Ordan Türkçe paketi seçiniz
Acelen yoksa biraz zaman ver şu an pc başında Değilim birazdan geçicem yardımcı olurumHocam yaptım hiçbir türlü olmadı ya
Yok yok hocam kopyala yapıştırla hallediyorum şuanAcelen yoksa biraz zaman ver şu an pc başında Değilim birazdan geçicem yardımcı olurum
İzlersen yardımcı olacağını düşünüyorum nereyi atladığını bulursunYok yok hocam kopyala yapıştırla hallediyorum şuan
Zaten bunların aynısını yaptım ama olmadıİzlersen yardımcı olacağını düşünüyorum nereyi atladığını bulursun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok hocam olmuyorYazma test alanında Alt+q yaptığında da "@" olmuyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?