------- Linux Live Usb Creator Kullanımı -------

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
------- Linux Live Usb Creator Kullanımı -------
Merhaba arkadaşlar kısaca bu programı anlatmaya çalışacam.Linux türevlerini sorunsuz indirme ve usb den boot etmek yada live olarak açmamıza yarayan araçtır.Sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz.

Saygılarımla

Tepkiler: UpOneTR, Tuba, Yellowworm ve 2 diğerleri

CABBAR

Üye
Abi bu birden fazla linux'u tek flash'a yazdıracağım program mı bu ?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi bu birden fazla linux'u tek flash'a yazdıracağım program mı bu ?

Hayır aykut bu program site site gezmeden usb ye yazdıracağın tüm Linux türevlerini önce indirip sonra usb ye yazmanı sağlar
onuda paylaşırım.

Tepkiler: CABBAR

CABBAR

Üye

Hayır aykut bu program site site gezmeden usb ye yazdıracağın tüm Linux türevlerini önce indirip sonra usb ye yazmanı sağlar
onuda paylaşırım.

Teşekkürler abi öyleyse indireceğim bunu da

Tepkiler: Nextman

MaxiHan

Üye
Ellerinize sağlık

KayraBey

Üye
Ben size linux Sait abiden sorulur demiştim. Eline sağlık abi. Linux forumda oldukça popüler olmaya başladı emekleriniz boşa gitmeyecek inşallah.

Tepkiler: CABBAR, MaxiHan ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben size linux Sait abiden sorulur demiştim. Eline sağlık abi. Linux forumda oldukça popüler olmaya başladı emekleriniz boşa gitmeyecek inşallah.
Sağolasın ben daha önceleri ilgi olmadığından foruma iş taşımak istemedim ,baktımki gençler hevesli bizede yardım etmek düşerki daha çok güzel konular olcak .Esas bomba hafta sonu gelcek

Tepkiler: CABBAR, MaxiHan ve Dede
Ben dedim bolum acin sakalimda var yinede sozum dinlenmiyor

Tepkiler: CABBAR, Nextman ve Dede

KayraBey

Üye

Sağolasın ben daha önceleri ilgi olmadığından foruma iş taşımak istemedim ,baktımki gençler hevesli bizede yardım etmek düşerki daha çok güzel konular olcak .Esas bomba hafta sonu gelcek

Bomba dediysen gerçekten birşeyler yerinden oynar. Merakla bekliyoruz abi

Tepkiler: CABBAR

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yavaş yavaş herşey olur sabırlı olun .

Tepkiler: CABBAR ve Dede

MaxiHan

Üye
Bende merak ettim simdi

CABBAR

Üye
Abi programı deniyorum şu anda harika bi program tek başına birçok programın yapabileceği işi görüyor

ahelboy

Üye
bi kaç sorum olacak
arkadaşlar bu linuxsa istedigimiz proğramları kurabiliyomuyuz.
linux içinde olmayıp sonradan eklemek istediğimiz kendi proğramı olursa usb bellege kendi proğramlarını kurmaya devam ediyoru.
biraz ayrıntı alabilirmiyim sizden ne gibi yararları var.

birde türkçemi.

linuxun kendi programları var windows programlarının birkısmı wine programıyla çalışıyor
2.soruyu anlamadım

http://www.maxicep.com/linux-tabanli-isletim-sistemleri/neden-ubuntu-803063.html

buda yararları