Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Gelmicek demisti gelmez heralde

Tepkiler: CABBAR

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Tahir abide 50 kişi yazdığım yorumu beğensim değerlendirilecek gibi bi şey söylemişti

CABBAR

Üye

Bu linktekilerden hangisini indireyim?

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Resimli anlatım var konuda kardeşim

CABBAR

Üye
Hata veriyor inmiyor

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misin?

CABBAR

Üye
Chrome ile denedim inmedi

- - - Eklendi - - -

Benim verdiğim link farklı

Buradan hangisini seçmeliyim ?

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Nadia yı seçeceksin 14. Sürüm

pRime.

Üye
bir sorum daha olacak. ben bir süre ubuntu 12.04 lts kullanmıştım ve şimdi 13.04 sürümünü kullanmak istiyorum. sizce long term support'a devam mı etmeliyim yoksa 13.04 normal sürüme mi geçmeliyim?

bir sorum daha olacak. ben bir süre ubuntu 12.04 lts kullanmıştım ve şimdi 13.04 sürümünü kullanmak istiyorum. sizce long term support'a devam mı etmeliyim yoksa 13.04 normal sürüme mi geçmeliyim?
lts kullanırsan 5 yıl destek var yok 13.04 kullanırda bu sefer 6 ayda bi sistemi değiştiricenki güncel kullanasın

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bence minte geç 15. Sürümde deneme olarak çıktı hem

4 tur ubuntu indirmeye calisiyorum kendi sitesinden hepsinde parametre hatasi veriyor. Sikinti bende mi ubuntuda mi son zamanlarda sitesinden ubuntu indiren ve kuran oldu mu.
Paretre hatasini iso dosyasi veriyor.

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Demekki minte geçmen gerekiyor

Tepkiler: Dede
Adam ubuntu inmiyo diyo minte gec diyosun adam mint istese mint yazar gelmis yardim istiyo hala daha mint diyon

Tepkiler: MaxiHan ve Dede

KayraBey

Üye
4 tur ubuntu indirmeye calisiyorum kendi sitesinden hepsinde parametre hatasi veriyor. Sikinti bende mi ubuntuda mi son zamanlarda sitesinden ubuntu indiren ve kuran oldu mu.
Paretre hatasini iso dosyasi veriyor.

Ben salı sabahı indirdim son sürat hiç sorun çıkmadı.ama iso yu denemedim bozuk nu sağlam mı diye