Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Sitesinde Ubuntu üzerine kurulduğu yazıyor, sıfırdan kurulum için imaj dosyası var mı elinizde?

Jan

Üye
Bende Linux mint e geçeceğim şuan Linuz mint kullanıcılar kulübünden Linuxmint-17.1-cinnamo .. indiriyorum Laptop uma kuracağım yarın windows 7 artık ayrılık vakti

Jan

Üye
Teşekkür ederim

Tepkiler: Metalci Melek

iblah60

Üye
pisi linux u bi deneyin bugün sanal makineye kurdum hoşuma gitti kde olarak işlev görüyo ama iyi...

Tepkiler: Metalci Melek

UpOneTR

Üye
Yaklaşık iki aydır ubuntu yüklü biraz sabır ve araştırma ile windowsdan fazla şey yapabiliyorsun cs gobile var daha ne olsun

Tek sorunum açılış hızı düşük 1dk felan sürüyor açılması i3işlemci 8gb ram var çözümü ne olabilir

Ubuntu tr den yardım alabilirsin
Selam millet size bir haberim var

Önceleri linux üzerinde dalvik vm çalıstırmaya çalışan bir geliştirici vardı. İki yıl önce projeyi durdurmuş. Bende bu arkadaşa bir mail yolladım ve projenin durumunu sordum. Oda bu projeyi ertelediğini bir grupla birlikte android uygulamalarını linux üzerinde çalıştıracak bir projeye başladıklarını soyledi. Şuanlık ortada pek elle tutulur bişey yokmuş. Bakalım sonucu ne olacak

Son düzenleme:
Tepkiler: PrisonerMacTavish ve UpOneTR

UpOneTR

Üye
Fevkalade bir haber

64 MB ekran kartı
1gb RAMli 10 yıllık bilgisayarın için yeni linux arıyorum mint elementary OS kasıyor .
O kadar mint kullandıkları ismimiz yok vay arkadaş

Kubuntuyu deneyebilirsin ubuntu dagitimlarinda en hafifi o

Programsal olarak en iyi Linux Mint herhalde değilmi ? Ona göre kurayım.Ayrıca Cinnamon mu ? Mate mi ? KDE mi ? Xfce mi önerirsiniz bunlardan biri tasarım amaçlıydı birisi program amaçlıydı unuttum onu
Ayrıca Pisi Linux kullanan varmı aramızda ? .Geliştirmek amaçlı katılabiliriz.

Son düzenleme:

iblah60

Üye
ben bi kere sanal makineye kurdum pc mi ben den hariç ailem kullandığı için alışamamışlardı ben de 7 ye geri döndüm...

Hangi linux işletim sistemini tavsiye edersiniz ?