Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Wine windows programlarını linuxda çalıştıran program

SHS

Üye
Bende kullanıyorum artık

Destekliyenler vardır ama onunki desterklermi bilemem Şimdi birşey sorucam neden linux Tamam stabil ve hızlı ama çoğu oyunlar yok örnek LOL yok
4gb ram 4 çekirdek yetmez mi samsung np300 serisi laptop olmaz ise çöp

1 gb ram, 64 mb ekran kartı, celeron işlemcili emektar bilgisayarım ile Linux Mint 17 kullanmaya başladım Linuxa yönlendiren Maxicep ailesine sonsuz teşekkürler

Tepkiler: Metalci Melek

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
1 gb ram, 64 mb ekran kartı, celeron işlemcili emektar bilgisayarım ile Linux Mint 17 kullanmaya başladım Linuxa yönlendiren Maxicep ailesine sonsuz teşekkürler
Zaten asıl amacımız baştan beri insanları linux'a yönlendirmekti, rica ederiz

Tepkiler: PrisonerMacTavish

NEXUS

Üye
Virüs Bulundurmuyor Kısmı Yanlış. Shellshock Açığı diye birşey var 22 yıldır da varmış büyük ihtimalle daha da vardır ama tespit edilmiyor
windows 8 in hızı daha hızlı geldi bana açılış gibi. ben linüx üde sevmedim doğrusu windows a alışınca linux bana göre ''iğrenç'' geliyor

Son düzenleme:
He ya o sorun bir hallolmadı

Tepkiler: .NeXuS.
Bende şöyle bir boot isteği istiyorum . Laptop açılınca ilk linux en başa gelmiş seçim yapmaz isem linux açılıyor . Ama daha çok Windows kullanıyorum. Windows'u başa getirmek mümkün mü

Tepkiler: hasan3472ty
Merhaba arkadaslar ubuntuya hicbir paket vs yukleyemiyorum hata veriyor android rom build ediyorum gerekli paketleri kurmustum sonradan boyle bir sorun cikti

Kod:
sudo apt-add-repository ppa:nilarimogard/webupd8

sudo apt-get update

sudo apt-get install launchpad-getkeys

sonra
Kod:
sudo launchpad-getkeys

sonra tekrar deneolmazsa

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: ibrahimm123

iblah60

Üye
üstad elementary os de var istersen onuda ekle elementary os hakkında bilgin varsa bizi aydınlat

hookword

Üye
hocam linux'a secure boot desteği geldi mi acaba ? özellikle mint cinnamon'a ?