Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Driver'ları tanımamıştır büyük ihtimal veya kurulumda swap dosyayı bağlanmamış olabilir.

Tepkiler: Nextman

tapatalk

Üye
beyler windowstaki hotspot tarzı bir program var mı?

Fatic

Üye
Asus eeepc 1001ha var donanımları tanıyacak ve swap hatası alamayacağım bi linux sürümü tavsiye edermisiniz

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ubuntu olabilir, elementary os ubuntu tabanlı ve tahmin edilebileceği üzere sadeleştirilmiş hali, haliyle driverlardanda arınmış. Ubuntu ağır gelebilir aslında bu yüzden linux mint diyebilirim.

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mint 13-14 sürümlerinin stabil olanları tavsiye edilir.

Tepkiler: MaxiHan

Fatic

Üye
Mint 15 yüklydü ondada bir problem çıktımıştı hatrlayamadm ama ubuntu denemedim en son sürümünü mü indiriyim

Pardus 2013 Kurumsal sürümü kurdum ve yaklaşık 1 ay kullandım. Donmalar ve kasılmalar yüzünden istemeye istemeye windows xp ye geri dönüş yaptım.
Birde lumia telefonumu ne yaptı isem bir türlü sisteme tanıtamadım. Driverleri maalasef yok. Lumia telefonları tanıyan bir linux sürümü varsa söylerseniz seve seve kurarım pc ye.

lumialar microsoftun mali o yûzden Microsoft engellemis olabilir

tapatalk

Üye
benim g.nexus cihazımı bütün linuxlar tanıyor.

benim atrixi de dediği gibi microsoftun oyunu bunlar ama araştırmak lazım genede

NEXUS

Üye
hangi linux'u tavsiye edersiniz birde windows 7 ile çalışmasını istiyorum ve usb ye nasıl kurabilirim

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Elementary os'u şiddetle tavsiye ediyorum

Tepkiler: .NeXuS.
Bunun için zaten konu var linux tabanlı sistemlerin hepsi aynı şekilde kurulur birine bakıp aynı şekil yapabilirsin

sata3

Üye
Ben yükledim windowsa geri döndüm hiç stabil gelmedi ama tekrar dönebilireim

Kişiden kişiye değişir ubuntu kullanmayı çok özledim ama netcad yüzünden dönemiyorum

ozakin70

Üye
Açık kaynak topluluğunun popüler Linux dağıtımlarından Ubuntu'nun yeni sürümü, yüksek çözünürlüklü ekran desteğiyle indirmeye açıldı. İndirmek için ...

Tepkiler: MaxiHan ve Metalci Melek
Niye iki kere yazdın