CABBAR Üye patronus' Alıntı: Ben mintin en sade halini kullanıyorum. Daha şık bir tasarım için mint'in cinnamon sürümünü öneririm Genişletmek için tıkla ... Ben en iyisi birkaç tane daha flaş belleği feda edip her birine farklı linux kurayım
patronus' Alıntı: Ben mintin en sade halini kullanıyorum. Daha şık bir tasarım için mint'in cinnamon sürümünü öneririm Genişletmek için tıkla ... Ben en iyisi birkaç tane daha flaş belleği feda edip her birine farklı linux kurayım
KayraBey Üye patronus' Alıntı: Ben mintin en sade halini kullanıyorum. Daha şık bir tasarım için mint'in cinnamon sürümünü öneririm Genişletmek için tıkla ... cinnamon ne yahu pokemon gibi Bende 2gb ram var kurtarır herhalde
patronus' Alıntı: Ben mintin en sade halini kullanıyorum. Daha şık bir tasarım için mint'in cinnamon sürümünü öneririm Genişletmek için tıkla ... cinnamon ne yahu pokemon gibi Bende 2gb ram var kurtarır herhalde
KayraBey Üye Metalci nin ubuntu kurulum konusunun linkini konuya belirgin olarak ekle. Buranın modu kim arkadaslar bana isim verin
Metalci nin ubuntu kurulum konusunun linkini konuya belirgin olarak ekle. Buranın modu kim arkadaslar bana isim verin
CABBAR Üye patronus' Alıntı: Multiboot programlari var tek usb de istedigin kadar linux Genişletmek için tıkla ... Vallaha mı Sen bu bilgileri tek tek dök buraya. Bi sorun yaşayınca başını çok ağrıtacağım haberin ola paylaşımları bekliyorum
patronus' Alıntı: Multiboot programlari var tek usb de istedigin kadar linux Genişletmek için tıkla ... Vallaha mı Sen bu bilgileri tek tek dök buraya. Bi sorun yaşayınca başını çok ağrıtacağım haberin ola paylaşımları bekliyorum
HakanSeven12 Üye Tahir' Alıntı: Metalci nin ubuntu kurulum konusunun linkini konuya belirgin olarak ekle. Buranın modu kim arkadaslar bana isim verin Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe, Mad EagLe, ANIL, xavxmaxi
Tahir' Alıntı: Metalci nin ubuntu kurulum konusunun linkini konuya belirgin olarak ekle. Buranın modu kim arkadaslar bana isim verin Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe, Mad EagLe, ANIL, xavxmaxi
MaxiHan Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: cinnamon ne yahu pokemon gibi Bende 2gb ram var kurtarır herhalde Genişletmek için tıkla ... çok rahat kurtarır ubuntu ağır gelir 2gb rame bence
Tahir' Alıntı: cinnamon ne yahu pokemon gibi Bende 2gb ram var kurtarır herhalde Genişletmek için tıkla ... çok rahat kurtarır ubuntu ağır gelir 2gb rame bence
HakanSeven12 Üye patronus' Alıntı: çok rahat kurtarır ubuntu ağır gelir 2gb rame bence Genişletmek için tıkla ... pek ağır geleceğini sanmam
patronus' Alıntı: çok rahat kurtarır ubuntu ağır gelir 2gb rame bence Genişletmek için tıkla ... pek ağır geleceğini sanmam
MaxiHan Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: pek ağır geleceğini sanmam Genişletmek için tıkla ... Kasılmalar oluyor
MaxiHan Üye Konu Sahibi Olsun geri don linuxa - - - Eklendi - - - Video eklenmiştir!!! (Video hala işlenmekte olduğu için görüntü kalitesi sonradan dahada artacaktır) [video=youtube;4vtqGEC8_wo]http://www.youtube.com/watch?v=4vtqGEC8_wo&feature=youtu.be[/video]
Olsun geri don linuxa - - - Eklendi - - - Video eklenmiştir!!! (Video hala işlenmekte olduğu için görüntü kalitesi sonradan dahada artacaktır) [video=youtube;4vtqGEC8_wo]http://www.youtube.com/watch?v=4vtqGEC8_wo&feature=youtu.be[/video]
KayraBey Üye Windows 7 gayet güzel çalışıyor 2gb ram ile.Ubuntu neden kasacak ki? Hani hızlıydı sistem Bu böyle kağnı gibi olacaksa hemen konuya kilit sizlere de 1er günlük ban ona göre
Windows 7 gayet güzel çalışıyor 2gb ram ile.Ubuntu neden kasacak ki? Hani hızlıydı sistem Bu böyle kağnı gibi olacaksa hemen konuya kilit sizlere de 1er günlük ban ona göre
MaxiHan Üye Konu Sahibi Hayır ubuntu bana göre yavaş Videoya bakmanı tavsiye ederim tahir abi sonrada bir kaç tane sistem içinden videolar koyacağım
Hayır ubuntu bana göre yavaş Videoya bakmanı tavsiye ederim tahir abi sonrada bir kaç tane sistem içinden videolar koyacağım