Havvali Üye bu da benim ekran görüntülerim linux mint 15-64bit cinnamon den Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da benim ekran görüntülerim linux mint 15-64bit cinnamon den Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaxiHan Üye Tahir' Alıntı: Yeni nesil masaüstüm Genişletmek için tıkla ... Arkaplan ve dock guzel ama simgeler bayiyor
Tahir' Alıntı: Yeni nesil masaüstüm Genişletmek için tıkla ... Arkaplan ve dock guzel ama simgeler bayiyor
KayraBey Üye MaxiHan' Alıntı: Arkaplan ve dock guzel ama simgeler bayiyor Genişletmek için tıkla ... Sen önce kendi yazıtipine bak
MaxiHan' Alıntı: Arkaplan ve dock guzel ama simgeler bayiyor Genişletmek için tıkla ... Sen önce kendi yazıtipine bak
iblah60 Üye pardus deepin 17.1 den görüntüler masaüstü ve kontrol merkezi görüntüleri htop çıktısı screenfetch çıktısı uygulama menüsü 1.tablo görünümü 2.liste görünümü not: htop çıktısı almak için Kod: sudo apt-get install htop screenfetch çıktısı almak için Kod: sudo apt-get install screenfetch bu ikiside sistem de yüklü gelmiyo bilginize birde google chrome 7 sekme açık ve deepin müzik uygulaması açık
pardus deepin 17.1 den görüntüler masaüstü ve kontrol merkezi görüntüleri htop çıktısı screenfetch çıktısı uygulama menüsü 1.tablo görünümü 2.liste görünümü not: htop çıktısı almak için Kod: sudo apt-get install htop screenfetch çıktısı almak için Kod: sudo apt-get install screenfetch bu ikiside sistem de yüklü gelmiyo bilginize birde google chrome 7 sekme açık ve deepin müzik uygulaması açık