umur ada Üye böyle birşey olamaz ya uygulama C3-01 için var c7 için,n8 için yok..nasıl bi mantıktir çözemedim
alikemal34 Üye umur ada' Alıntı: böyle birşey olamaz ya uygulama C3-01 için var c7 için,n8 için yok..nasıl bi mantıktir çözemedim Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim java cihazlara bile var bizim akıllı tellere yok ama yaparlar heralde...
umur ada' Alıntı: böyle birşey olamaz ya uygulama C3-01 için var c7 için,n8 için yok..nasıl bi mantıktir çözemedim Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim java cihazlara bile var bizim akıllı tellere yok ama yaparlar heralde...
İhtiyar007 Üye umur ada' Alıntı: böyle birşey olamaz ya uygulama C3-01 için var c7 için,n8 için yok..nasıl bi mantıktir çözemedim Genişletmek için tıkla ... nokianın saçmalığı işte
umur ada' Alıntı: böyle birşey olamaz ya uygulama C3-01 için var c7 için,n8 için yok..nasıl bi mantıktir çözemedim Genişletmek için tıkla ... nokianın saçmalığı işte
Makale_Helvetia Üye Symbian Pro' Alıntı: c3 e var c5 e c6 ya c7 ye yok Genişletmek için tıkla ... [video=youtube_share;5ZC-qpOPSew]http://youtu.be/5ZC-qpOPSew[/video]
Symbian Pro' Alıntı: c3 e var c5 e c6 ya c7 ye yok Genişletmek için tıkla ... [video=youtube_share;5ZC-qpOPSew]http://youtu.be/5ZC-qpOPSew[/video]
arslanla Üye Konu Sahibi uygulama ios ve android te 3.8 sürümüne güncellenmiş symbianda ses yok bu adamlar symbiana yapmıcaklar benden söylemesi...
uygulama ios ve android te 3.8 sürümüne güncellenmiş symbianda ses yok bu adamlar symbiana yapmıcaklar benden söylemesi...
murat_tapan Üye n8 kullanıyorum bir dahada nokia almam tmm bundan sonra sybian kullanma ama bu telefonlarıda babam çıkarmadı sen çıkardan reklam yapmaya geldimi iyiydi...
n8 kullanıyorum bir dahada nokia almam tmm bundan sonra sybian kullanma ama bu telefonlarıda babam çıkarmadı sen çıkardan reklam yapmaya geldimi iyiydi...
marist Üye Kadir Dogulu nun metrobüse girdigi anda tüm kızların bayılması ve kızlar yerdeyken ; - Ayııııllıııın ve Line indirin. Dedigi reklamdan bahsediyorsun heralde
Kadir Dogulu nun metrobüse girdigi anda tüm kızların bayılması ve kızlar yerdeyken ; - Ayııııllıııın ve Line indirin. Dedigi reklamdan bahsediyorsun heralde