asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
????Please give me your themes?
Temanı İstiyorBem Beyaz Wonderfull theme
açıklamayı Türkçe olarak yapması daha doğru olur.Temanı İstiyorBem Beyaz Wonderfull theme
I Sory Bro.Theme NotPlease give me your themes?
Türkçe Bilmiyorlar Büyük Olasılıkla Olsun İzah ETtim Kendisineaçıklamayı Türkçe olarak yapması daha doğru olur.
Bu konu tema konusu değil fp2 klavye görsel değiştirme konusudur.
Ve temaya ait ekran görünsün de hiçbir içerik yok .
arkadaş üstte paylaşmış olduğum fp2 klavyenin bembeyaz olmasını ve harflerin siyah olmasını istiyorI Sory Bro.Theme Not
Türkçe Bilmiyorlar Büyük Olasılıkla Olsun İzah ETtim Kendisine
Tema İle Mi Alakali O? Beyazlık Klavye Moduyla Alakali Değilmi arkaplanda Beyazyaarkadaş üstte paylaşmış olduğum fp2 klavyenin bembeyaz olmasını ve harflerin siyah olmasını istiyor
normal tema ile arkaplan değişir ancak klavyeyi bu konudaki gibi istiyorTema İle Mi Alakali O? Beyazlık Klavye Moduyla Alakali Değilmi arkaplanda Beyazya
Taze Bittinormal tema ile arkaplan değişir ancak klavyeyi bu konudaki gibi istiyor
Flatlands teması kendi düzenlemem - MaxiCep
maalesef elimizde yok
hep siyah ağırlıklı var2013 te gözden kaçmış bu konu demek ki. Abi hazır klavyeyle ilgili konuşurken IPhone stil klavye var mı?
Ben şimdi WP keyboard kullanıyorum da o siyah ağırlıklı olanların linkini verebilir misin abi?hep siyah ağırlıklı var
En İyisi Bence Skin FP2 Keyboard (Delicious/WP8) updated / modded [17.02.2014] - MaxiCep Az Açiği Benimki daha Güzel Duruyo[mod] fp2 keyboard like lumia keypad - MaxiCep
Skin FP2 Keyboard (Delicious/WP8) updated / modded [17.02.2014] - MaxiCep
[MOD]New Fp2 keyboard with multiple colours ( FP2 klavye rengi degiştirme ) - MaxiCep
[MOD]New Fp2 keyboard blackskin - MaxiCep
[MOD] FP2 Keyboard "DeliciousGraphite" - MaxiCep
mod keyboard dlya fp2 - MaxiCep
[MOD]New Fp2 keyboard with multiple colours ( FP2 klavye rengi degiştirme ) - MaxiCep
ben de az açığını kullanıyorum bunu da yeni buldumEn İyisi Bence Skin FP2 Keyboard (Delicious/WP8) updated / modded [17.02.2014] - MaxiCep Az Açiği Benimki daha Güzel Duruyo
Ben Bu Tipi Sevmiyorumben de az açığını kullanıyorum bunu da yeni buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu bence en kullanışlı olanlar danBen Bu Tipi SevmiyorumYavaş Yazdırıyor İnsana
bu bence en kullanışlı olanlar dan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[mod] fp2 keyboard like lumia keypad - MaxiCep
Skin FP2 Keyboard (Delicious/WP8) updated / modded [17.02.2014] - MaxiCep
[MOD]New Fp2 keyboard blackskin - MaxiCep
[MOD] FP2 Keyboard "DeliciousGraphite" - MaxiCep
mod keyboard dlya fp2 - MaxiCep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?