reckless28
Üye
-
Konu Sahibi
-
Biliyorum hocam,sağolun teşekkürler.Faturası olmadığı için işin çok zor ama inşallah satarsın.
GET açarız kardeşim bizde yamuk olmaz sadece burada üyeliğim ve ilanın yok her sitede mevcut,ayriyetten elden teslim de olur diye yazdım güvenmeyen arkadaşlar için birçok yol var yani.Kusura bakma ama sana güvenerek hiçkimse önce havale yapıp daha sonra kargo yu vermeni beklemez.
Ama bu GET teklifini ilanda belirtmeniz gerekirdi.GET açarız kardeşim bizde yamuk olmaz sadece burada üyeliğim ve ilanın yok her sitede mevcut,ayriyetten elden teslim de olur diye yazdım güvenmeyen arkadaşlar için birçok yol var yani.
O benim hatam hocam doğru ama artık yorumlara bakan anlar zaten ki ilana da yazacağım.Ama bu GET teklifini ilanda belirtmeniz gerekirdi.
Optimus p880 4x HD modeli hocam.Bu hangi model? Optimus G mi?
Teşekkürler hocam Nokia düşünmüyorum.Guncellendi.n9 ile takas... benimki garantili ve fu ll kutulu
üste para alırım
Tesekkurler dostum...s.a. lg p705 ile takas olur mu.2 kilifi ve uzerine 50 tl fark veririm.
Teşekkürler dostum kullanmıştım daha önce...Motorola Razr Maxx ile Takas dusunur musunuz ?
O kadar da degil hocam...400 eolur mu
en son kaça olurO kadar da degil hocam...
Hocam en kotu 450 lira olur daha asagisi samsunga ayip olur yanien son kaça olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?