technoshark
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bir sorunum yok ama Optimus Black için Uzaktan Yardım seçeneği hakkında bilgi alabilir miyiz?
Çok teşekkür ederim.
Hangi romu kullanıyorsun veya go launcher kullanıyormusun ?
Bende de Nova 8 + Go Launcher kullanırken bu şekilde sıkıntı yaşıyordum , en sonunda cihazı sıfırladım artık nova 8 ve orijinal launcher kullanıyorum bir sıkıntı yok şu an.
Sorunum var usta, Bu telefona UpTestEX_mod2_marwin veya B2CAppSetup ile rom atamıyorum. Her denememde şu hatayı alıyorum " MOD UpTestEX MFC Application Çalışmayı Durdurdu" nasıl rom atıcam ben bu telefona ? Hem xp de denedim hem w7 de. Sonuç hep aynı.
Nova8 veya CM7 atıyorum sıkıntı yok, fakat orjinal romları manuel atamıyorum.Başkalarının başınada gelmiş bu olay ama kimse çözüm bulamamış sanırım. Souruyu soran sırra kadem basmış.
yeni bir anfroid telefon almayı düşünüyorum banz optimus blacki ayrıntılarıyla güzelce anlatırmısınız ve tavsiye edermşiniz ? Tüm hd oyunları en ufak kasmadan açması lazım. İnternette çok dolaşıyorum kullanışlı ve flash player tam yük olmalı. Ve dokunmatigi çok hassas olmalı arkadaşlar.
merhaba dün akşam tel şarjdaydı pili tam doldurdum sonra mesaj göndermek istedim arkadaşa fakat ne benm mesajlar gidiyor nede karşıdan geliyor fakat arama yapılabiliyor internet bağlantısında da sıkıntı var kopuyor ve mesajlar kısmında sorunlar çıkıyor bazı mesajlar siliniyor yeniden geliyor bazen numaraya dönüşüyo isimler saçmalıyor telefon yani böyle bi sorunum var ??
merhaba dün akşam tel şarjdaydı pili tam doldurdum sonra mesaj göndermek istedim arkadaşa fakat ne benm mesajlar gidiyor nede karşıdan geliyor fakat arama yapılabiliyor internet bağlantısında da sıkıntı var kopuyor ve mesajlar kısmında sorunlar çıkıyor bazı mesajlar siliniyor yeniden geliyor bazen numaraya dönüşüyo isimler saçmalıyor telefon yani böyle bi sorunum var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?