Şu anda Internet sitesine bakıyorum LG G Pro 1399 TL. LG G 1299 ve piyasada en pahalı fiyat Teknosa da. İnternet alacaksan Kliksa da LG Türkiye garantilisi 1188. Ben teknosadan telefon almazdim her zaman piyasadan daha yuksek fiyatlar.
abi internetten ne ugrascam kadikoyden başarı garantililer zaten 1200 20 tl fark ediyo 1 saat harem minibyslerine bincem bence elden daha iyi jelatinli kutulara bakcam ole açılmış değil
orayı biliyom başarı ise sıkıntı yok bu başarının anadolu yakasında nerelerde yetkili bayileri var biliyonmu
abi internetten ne ugrascam kadikoyden başarı garantililer zaten 1200 20 tl fark ediyo 1 saat harem minibyslerine bincem bence elden daha iyi jelatinli kutulara bakcam ole açılmış değil
abi ben s4 zoom buldum 1000 tlye kadıköyde osmanağada kutulu kvk garantili ama gpu iyi değil gibi mali 400 bazı sitelerde 8 çekirdekli denmiş ama antutu 3.2 de fps13-11 arası değişiyo kılıç sallayan trolün olduğu testte sen ne dersin optimus g vs s4 zoom hangisi birazda havalı olsun onun için ilgimi çekti s4 zoom
abi ben s4 zoom buldum 1000 tlye kadıköyde osmanağada kutulu kvk garantili ama gpu iyi değil gibi mali 400 bazı sitelerde 8 çekirdekli denmiş ama antutu 3.2 de fps13-11 arası değişiyo kılıç sallayan trolün olduğu testte sen ne dersin optimus g vs s4 zoom hangisi birazda havalı olsun onun için ilgimi çekti s4 zoom
abi sana su kadar soyliy su ana kadar elimden bir suru model geçti hiç birini telefon olarak kullanmadım oyu. müzik film beni kimse aramaz sormaz annem yada babam arar sevgilim yok yada iş adamifilanda değilim hiç arama özelliğini kullanmadım su telefonlarda bide bu telefonun şar değerleri baya bi düşük ck ilginç geldi