gkcll Üye bu adamlar da felaket kafa var arkadaş bu kadar da olmaz diyorum e adamları kızdırdılar çok kendine has özellikleri ve uygulama ları var nokia bu konuda tebrik edilme li
bu adamlar da felaket kafa var arkadaş bu kadar da olmaz diyorum e adamları kızdırdılar çok kendine has özellikleri ve uygulama ları var nokia bu konuda tebrik edilme li
saruman_me Üye lumia 920 nin kamerasını aselsan bir incelesin sınır ötesinde süper işe yarar valla geceyi gündüz ediyor ne uçan neden kaçan kurtulur..
lumia 920 nin kamerasını aselsan bir incelesin sınır ötesinde süper işe yarar valla geceyi gündüz ediyor ne uçan neden kaçan kurtulur..
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi saruman_me' Alıntı: lumia 920 nin kamerasını aselsan bir incelesin sınır ötesinde süper işe yarar valla geceyi gündüz ediyor ne uçan neden kaçan kurtulur.. Genişletmek için tıkla ... Aselsan
saruman_me' Alıntı: lumia 920 nin kamerasını aselsan bir incelesin sınır ötesinde süper işe yarar valla geceyi gündüz ediyor ne uçan neden kaçan kurtulur.. Genişletmek için tıkla ... Aselsan
phasan Üye Zaten bu hep bilinen birsey kamarasi iyi ama isletim sistemi yuzunden batmaya gelmisti wp nolacak bakalim
Zaten bu hep bilinen birsey kamarasi iyi ama isletim sistemi yuzunden batmaya gelmisti wp nolacak bakalim
Black-killing Üye Kamerada Ne android cevap verebildi ne de samsung bari ben bi tane telefon yapayım adı Turkish Lamia Dohuz Yüz Yür mü
Kamerada Ne android cevap verebildi ne de samsung bari ben bi tane telefon yapayım adı Turkish Lamia Dohuz Yüz Yür mü