teknolojibaronu Üye Harbiden sanki İki tane kulaklık girişi var kılıflarda çok iğrençmiş spigen felan sızdırsaymış keşke.
Harbiden sanki İki tane kulaklık girişi var kılıflarda çok iğrençmiş spigen felan sızdırsaymış keşke.
Invoke Üye B.A.R.O.N' Alıntı: Harbiden sanki İki tane kulaklık girişi var kılıflarda çok iğrençmiş spigen felan sızdırsaymış keşke. Genişletmek için tıkla ... Aynen, siyah poşet yapacaklarmış da sonradan "kılıf yapalım bununla" demişler gibi.
B.A.R.O.N' Alıntı: Harbiden sanki İki tane kulaklık girişi var kılıflarda çok iğrençmiş spigen felan sızdırsaymış keşke. Genişletmek için tıkla ... Aynen, siyah poşet yapacaklarmış da sonradan "kılıf yapalım bununla" demişler gibi.
Murat Alper Üye Konu Sahibi lg mobil pazarlama depertman pazarlamanın türkiyenin baş sorumlusuda geldi
man20 Üye muratalperr55' Alıntı: lg mobil pazarlama depertman pazarlamanın türkiyenin baş sorumlusuda geldi Genişletmek için tıkla ... Baş sorumlusu değil de yan sorumlusu diyelim.
muratalperr55' Alıntı: lg mobil pazarlama depertman pazarlamanın türkiyenin baş sorumlusuda geldi Genişletmek için tıkla ... Baş sorumlusu değil de yan sorumlusu diyelim.
teknolojibaronu Üye man20' Alıntı: Söylediğiniz tahminlerin hepsi yanlış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Hakikat nedir?
man20' Alıntı: Söylediğiniz tahminlerin hepsi yanlış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Hakikat nedir?
Dr.Watson Üye Nexus 6 cikti nexus 7 cikmasi gerekmiyor mu da herkes 5 den 6 dan bahsediyor 5 lg cikardi 6 motorola cikardi ne istir anlamadim
Nexus 6 cikti nexus 7 cikmasi gerekmiyor mu da herkes 5 den 6 dan bahsediyor 5 lg cikardi 6 motorola cikardi ne istir anlamadim
0MG90 Üye Dr.Watson' Alıntı: Nexus 6 cikti nexus 7 cikmasi gerekmiyor mu da herkes 5 den 6 dan bahsediyor 5 lg cikardi 6 motorola cikardi ne istir anlamadim Genişletmek için tıkla ... Nexus 7 tablet olarak var zaten. Ondan 2. Nesil 5 ve 6 çıkarıyorlar.
Dr.Watson' Alıntı: Nexus 6 cikti nexus 7 cikmasi gerekmiyor mu da herkes 5 den 6 dan bahsediyor 5 lg cikardi 6 motorola cikardi ne istir anlamadim Genişletmek için tıkla ... Nexus 7 tablet olarak var zaten. Ondan 2. Nesil 5 ve 6 çıkarıyorlar.
Dr.Watson Üye 0MG90' Alıntı: Nexus 7 tablet olarak var zaten. Ondan 2. Nesil 5 ve 6 çıkarıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Hocam gene anlamadim şimdi nexus kaç cikacak ve kim cikaracak ...Sony diyollar dogru mu
0MG90' Alıntı: Nexus 7 tablet olarak var zaten. Ondan 2. Nesil 5 ve 6 çıkarıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Hocam gene anlamadim şimdi nexus kaç cikacak ve kim cikaracak ...Sony diyollar dogru mu
El~PisToLeRo Üye Dr.Watson' Alıntı: Hocam gene anlamadim şimdi nexus kaç cikacak ve kim cikaracak ...Sony diyollar dogru mu Genişletmek için tıkla ... Sony mi e yok artık 'Nexus 5 2015' adında bir model çıkacak.
Dr.Watson' Alıntı: Hocam gene anlamadim şimdi nexus kaç cikacak ve kim cikaracak ...Sony diyollar dogru mu Genişletmek için tıkla ... Sony mi e yok artık 'Nexus 5 2015' adında bir model çıkacak.
Dr.Watson Üye El~PisToLeRo' Alıntı: Sony mi e yok artık 'Nexus 5 2015' adında bir model çıkacak. Genişletmek için tıkla ... Peki kim cikaracak bi ara sony diyollardi
El~PisToLeRo' Alıntı: Sony mi e yok artık 'Nexus 5 2015' adında bir model çıkacak. Genişletmek için tıkla ... Peki kim cikaracak bi ara sony diyollardi
teknolojibaronu Üye murooo55' Alıntı: yeni sızıntılar Genişletmek için tıkla ... Kötü demiyorum ama 4GB DDR4 lerin gezdiği piyasada amiral seviyesi için biraz geri.
murooo55' Alıntı: yeni sızıntılar Genişletmek için tıkla ... Kötü demiyorum ama 4GB DDR4 lerin gezdiği piyasada amiral seviyesi için biraz geri.
Murat Alper Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: Kötü demiyorum ama 4GB DDR4 lerin gezdiği piyasada amiral seviyesi için biraz geri. Genişletmek için tıkla ... 4 gb ram kullanmadığı için
teknolojibaronu' Alıntı: Kötü demiyorum ama 4GB DDR4 lerin gezdiği piyasada amiral seviyesi için biraz geri. Genişletmek için tıkla ... 4 gb ram kullanmadığı için