LG GM735 - Nokia N97 Sizce Hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
wm 6.5 demişsin ferfecir hocamız saolsun onun yaptığı wm 6.5.3 kullanıyorum şu ande ..tek bir hata bile yok romda istersen biraz araştır sonra yorum yap

N97 devri geçti artık.. N8 iLe yarıştırmanız diLegiyLe.. evet smdiden bir artı size windows mobiLe.. kusura bakmayında hiç umrumda biLe deiL isterse windows 7 oLsun o LG.. LG kadar igrenc berbat dandik kaLitesiz bir marka daha görmedim.. bana LG övmeyin..

sen lg yi kaç yılında kullandın 1980 lerde de mi

Dostum bu iki uygun fiyatlı telefon arasına N8 gibi niteliksiz bir telefon sokarak (benim görüşüm)ve o özelliklere dünyanın parasını ödeyen birisi için bence haksızlık ediyorsun,o kadar para vericeksem alıcağım tek telefon ki aldım da zaten (HTC Desire Hd2) gerisi teferruat..

Konu Sahibi

Şu anda N8 beLLe kuLLanıorm niteLiksiz derken neyi kastettin ? dünyanın en iyi 5 teLefonu arasında niteLiksiz dediğin nokia n8..

ZaZuM

Üye
bence de n97 kendimden biliyorum çok iyi cihaz her türlü işini görür ben 7 8 aydır kullanıyorum herhangi bi sıkıntım olmadı

gülünesi bir yorum ))) 450 ye al 150 verirler zarar 300 tl. 750 ye al en az 500 verirler.. e be güzel kardeşim ikinci eline iki kat fiyet veriyorlar belki ama sende nokia alırken iki kat para veriyosun.))) aslında buradan anladığım şey su benim. n 97 ile wm li bir telefonu kıyaslamak bile yanlış. bu tamamen telefondan beklentisine bağlı kişinin. ben özgür olmak istiyorum diyen adamın nokia ile işi olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...