Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
ciddi bir fark yemiyordu galiba s8'den. fiyatı da daha düşük. kronik sorunu olmamalı ilk etapta ben seviyorum bu cihazı.S821 islemci olarak fiyatıda olarak tutmaz benim görüşüm.
Evet cihaz fena degil.islemci tarafından dolayı kaybediyor mesela s835 li ixperia bundan iyi fiyatla gelecegini söylüyenler var lg g6 tasarım olarak güzel benim görüsüm s8 fiyatıyla arada az bir fark var buna veren üzerine ekler s8 alır derim herkesin tercihi başkadır tabi.ciddi bir fark yemiyordu galiba s8'den. fiyatı da daha düşük. kronik sorunu olmamalı ilk etapta ben seviyorum bu cihazı.
Doğrudur hocam s8 fazla satacaktirEvet cihaz fena degil.islemci tarafından dolayı kaybediyor mesela s835 li ixperia bundan iyi fiyatla gelecegini söylüyenler var lg g6 tasarım olarak güzel benim görüsüm s8 fiyatıyla arada az bir fark var buna veren üzerine ekler s8 alır derim herkesin tercihi başkadır tabi.
S8 3999 liraya düştüciddi bir fark yemiyordu galiba s8'den. fiyatı da daha düşük. kronik sorunu olmamalı ilk etapta ben seviyorum bu cihazı.
hocam daha dur gelmediXiaomi Mi5 veya Xiaomi Mi6 alın keyfinize bakın
2500 olmaz bence. Çeviriyle 1300'e falan denk geliyor. Hepsiburada keşke 1800'e falan satsa ama 2000 lira olabilir.hocam daha dur gelmedigelse bile ilk parti 2500 -2700 tl olacaktır. zamanla 1700-2000 arası düşer diye düşünüyorum...
hcoam şuanda bakarsanız bazı sitelerde 590 dolara bile satılıyor benim demek istediğim o sabırsızlanıp alanlar için çok pahalı satış yapacaklar o yüzden dedim fiyat aralığını bende biliyorum2500 olmaz bence. Çeviriyle 1300'e falan denk geliyor. Hepsiburada keşke 1800'e falan satsa ama 2000 lira olabilir.
Mi6 için yurt dışından telefon getirip satan kişiler 1800 liradan mi6 64 GB sürüm satacaklarını söyledilerhcoam şuanda bakarsanız bazı sitelerde 590 dolara bile satılıyor benim demek istediğim o sabırsızlanıp alanlar için çok pahalı satış yapacaklar o yüzden dedim fiyat aralığını bende biliyorum
kulaklıgı kaldırması apple bence herkesin kendi düşüncesi ben begendim mesela kulaklıgın kaldırılması2000-2500 arası gelir mi 6. Kulaklık girişi yokmuş onun haricinde çok iyi cihaz. Apple yolunda ilerliyor kulaklığı kaldırması çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?