Hayırlı olsun
Sizinki baya avantajlı olmus . Bende istiyorum bu 360 cameralardan . Alip turkiyedeki ailemin evine birakmayi dusunuyorum. Benim cihazla uyumlu ön siparişte daha satisa cikmadi. Acaba bu uyumlu olurmu birde acaba tek olarak fiyati nedir bu cameranin.
Isınma hiç yaşamadım . Şarjı sabah 8 de çektim , şu an 77 yoğun kullandım . İnternet wireless hep açık...
Kamera mükemmel ötesi . Always on da ekran hep açık ama full şekilde parlak değil ... Belki ayarı vardır .
tek handikapı var
şarj aleti farklı arkadaşlar . şarj girişi normal cihazlara göre biraz daha büyük . yani her cihazın şarj aleti oluyordu neredeyse , artık bunda sadece kendi şarj aleti ya da ucu olmak zorunda .
tek handikapı var
şarj aleti farklı arkadaşlar . şarj girişi normal cihazlara göre biraz daha büyük . yani her cihazın şarj aleti oluyordu neredeyse , artık bunda sadece kendi şarj aleti ya da ucu olmak zorunda .
Type c kullanıyor sanırsam. Microusb o kadar aksesuar ve kablo varken bir anda type c lerij popüler olmayacağını söylemiştim. Ama sorun olmaz sizin için.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tek handikapı var
Usb type c kullanılıyor yeni bir teknoloji olduğundan pek yaygın değil ama ilerleyen zamanlarda bu tür cihazlarda sıklıkla raslayacağız usb 3.0 dan 2 kat fazla hızlı transferini kimse göz ardı edemez. Aliexpres gibi yerlerden çok ucuza usb type c kablosu rahatlıkla edinebilirsin.Bu arada hayırlı uğurlu olsun cihazınız
Teşekkür ediyorum . yaygınlaşmasını bekleyeceğim ...
Alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum . Ekran olsun, ses olsun , elde tutuş olsun 10 numara . Nazar değmesin .