Luck Star
Üye
G5 sanki doğru netleme yapamamış
Sonucu ben sana söyleyeyim.
Bunda en iyi s7 çekmiş ve en kötü puanı s7 ye vermiş. Test sonucu bu resim ile benim için yeterliS7 win.
Mekanı kendi gözünle görmeden nasıl gerçek renk diyebiliyorsun ?Puanlama yanlış olmuş. Hem yakınlaştırmadan hemde yakınlaştırdığımızdaki puanlama olmamış. Mesela 1. resimde 6S Plus ve HTC10 daha iyi çekmiş. 2. resimde HTC10 daha doğal göstermiş kalitesi daha iyi. 4. resimde S7 daha iyi ama yakınlaştırdığımızda 6S Plus ten rengini daha doğal şekilde gösteriyor. 5. resimde 6S Plus daha iyi, 6. resimde 6S Plus ve S7 daha iyi. 7 ve 8. resimde HTC10 daha iyi.
4 resme göre yorum yapıyorum. Göz var nizam var anlayabilir herhalde herkes en doğal rengi. HDR ve normal foto arasındaki farkı anlayamaz mısın?Mekanı kendi gözünle görmeden nasıl gerçek renk diyebiliyorsun ?
HDR de zaten çok belirgin olur ne noise oluşur. Ancak A telefonu daha gerçek renk vermiş B telefonu daha abartılı renk vermiş demek yanlıştır ortamı görmediğimiz sürece4 resme göre yorum yapıyorum. Göz var nizam var anlayabilir herhalde herkes en doğal rengi. HDR ve normal foto arasındaki farkı anlayamaz mısın?
2. resimde yakınlaştırılmamış kısma değil normal fotoya baktığımızda öyle duruyor ama. Mesela S7 ve G5'te arkadaki binada ışık patlaması olmuş ama HTC10 ve 6S Plus'ta gayet iyi duruyor bina rengi ve yol rengi vs.HDR de zaten çok belirgin olur ne noise oluşur. Ancak A telefonu daha gerçek renk vermiş B telefonu daha abartılı renk vermiş demek yanlıştır ortamı görmediğimiz sürece
Lg kesinlikle en iyisi değilEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HTC10 - iPhone 6S Plus - Samsung Galaxy S7 - LG G5 (Düşük Işık Fotoğraf Çekimi Karşılaştırması) - Alıntıdır
SAHNE-1
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SAHNE-2
SAHNE-3
SAHNE-4
SAHNE-5
SAHNE-6
SAHNE-7
SAHNE-8
FİNAL DEĞERLENDİRMESİ
@DiaBLoS @El~PisToLeRo @Koradam @Luck Star @muratalperr55 @boran9999 @byAndroid @ArMaGeDdOn_87 @Dexter Morgan @bmw_m6 @osicik
Ben olsam s7 edge alırdım abi ama o kadar param yok diyorsan g5 al. S7'yi ben de hiç beğenmedim.Daha da çok kafam karışıyor vallahi .
Fotoğrafı -1 stop yani poz telefisini -1 yaparsın o parlama biter. Ayrıca şunu unutmayalım ki ''raw'' fotoğraf çekebilme özellikleri sayesinde bu tür şeyleri gidermek mümkündür. DSLR makinelerinin iyi fotoğraf elde etmesinin bir kozu da raw fotoğraf çekmesidir2. resimde yakınlaştırılmamış kısma değil normal fotoya baktığımızda öyle duruyor ama. Mesela S7 ve G5'te arkadaki binada ışık patlaması olmuş ama HTC10 ve 6S Plus'ta gayet iyi duruyor bina rengi ve yol rengi vs.
O resmin orjinalini atayım birde öyle bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?