black80
Üye
-
Konu Sahibi
-
Valla kardeş aldığın yer felan hikaye almıyolar ben en son çare tüketici hakem heyetine götürdüm dilekçemi verdim bekliyoruz bakalım.bela aldık başımızaAldığınız yere götürün ve ''kendi kendine kapandı'' diyin. İade isteyin.
Bence kargo ile teknik servise yolla. Avea gönderene kadar çok zaman geçer. Zaten Avea'dakilerin yapacağı fazla bir şey yok.Benle aynı problemi yaşayan bence onlarca kişi vardır çünkü bi telefon durduk yerde kapanmaz diye düşünüyorum ki bu konuda android güncelleştirmelerinden kaynaklanan bi sorun olabilecegi kanaatindeyim umarım bna yardımcı olurlar . Çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz icin .
Iadeyi aldigi yer degil garanti saglayan servisi saglarAldığınız yere götürün ve ''kendi kendine kapandı'' diyin. İade isteyin.
Lg vintek istanbula gonder lg kendi servisini kendi sagliyor digerleri ile alakasi yokArkadaşlar kargoyla maltepe istanbul şubesi teleservis 'e gönderdim telefonumu teknik olarak yardımcı olacaklarını umarak ama sikayetimvar a yazacağım az sonra. Hem telefonu yapmadıklarını hem de telefonu geri gönderip gönderme bedelini benden alacaklarını bildiriyorlar. Ulan kardeşim şaka mısınız lan siz! Ben size telefonumu gönderiyorum teknik servisinizi soruyorum aveaya beni size yönlendiriyorlar tutmuşsunuz şmdi de bana yok efendim biz yapamıyoruz . Neyi yapıyorsunuz lg teknik servisi degilseniz niye bu telefon oraya gitti ? Maşallah diyorum başka lafım yok.
LG vintek istanbul bu işi çözebilecek mi peki ? Telefon kapandı açılmıyor sadece nedir bu çektigim yahu ? Tüketici Hakları Mahkemesine mi başvurayım anlamadım ki ?Iadeyi aldigi yer degil garanti saglayan servisi saglar
Lg vintek istanbula gonder lg kendi servisini kendi sagliyor digerleri ile alakasi yok
Vintek de dahil lg servis olayında adamı katil etme konusunda number one yani sattığı malın arkasında duramayan bir firma lgLG vintek istanbul bu işi çözebilecek mi peki ? Telefon kapandı açılmıyor sadece nedir bu çektigim yahu ? Tüketici Hakları Mahkemesine mi başvurayım anlamadım ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?