Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
adb shell
su
dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/recovery
dd if=/sdcard/twrp-2.8.0.0_d855-signed.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/recovery
İki uygulama gördüm ikisi içinde farklı sonuçlar okudum paylaşmamıştım tekrar bakarımpeki lg g2'nin bootladerı kırıldı mı?
Lg g2 icin uyumlu muİki uygulama gördüm ikisi içinde farklı sonuçlar okudum paylaşmamıştım tekrar bakarım
Uyumludur diye belirtilmiş ama dediğim gibi cihazım olsa acımam denerdim güvenmediğim konuları foruma taşımam tavsiye de etmemLg g2 icin uyumlu mu
Pm den link atar misiniz ve bootloader kurma ne ise yariyor pm slde belirtir m8sinuz lutfen.Uyumludur diye belirtilmiş ama dediğim gibi cihazım olsa acımam denerdim güvenmediğim konuları foruma taşımam tavsiye de etmem
İmzam da belirttiğim gibi "pm olmasın cevaplardan herkes faydalansın"Pm den link atar misiniz ve bootloader kurma ne ise yariyor pm slde belirtir m8sinuz lutfen.
Ben kullanmadığım için 4.3 konusunda okuduğum için araştırmıştımBen root atıp ardından TWRP kurmuştum. Kilit yok yani LG G2'de.
TWRP recovery ile yüklemiş arkadaş farklı bir sürüm ile kulüp konusunda sorabilirsinBen birsey anlamadim valla
TWRP sürümü nedir ? kardeşimarkadaslar ben yaptım TWRP de kalıyor restart edemiyorum telefonu açamıyorum bataryayı cıkartıp taksam bile TWRP ye geliyor
yani recovery de kalıyor konuyu açan sensin bana twrp nedir diye soruyorsunTWRP sürümü nedir ? kardeşim
Konuyu açanın ben olduğumu biliyorum Admin olmam konu açmama engel değilyani recovery de kalıyor konuyu açan sensin bana twrp nedir diye soruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?