ismailqwe
Üye
-
Konu Sahibi
-
hafiza cok doluysa olabilirArkadaşlar 15 ay garantisi var sürüm 5.0.2 yüklü olan uygulamalar
facebook-whatsapp-swarm-opera-clashOfclans-bilardo oyunu- drift racing-dr driving- retrica -shazaam - steam - cleenmaster
mesela bi uygulama açınca onu alta alınca giriş ekranında 4-5 sanie kasıyo sonra kendine geliyo bu sorunu nasıl çözebilirim format harici
cacheler cok doluysa olabilir temiz bir format lazim baska birseyinde pek bir faydasi olabilecegini sanmiyorum @Dogus Pertezdeğil %50 si dolu
yardım
güc tasarrufunu kapat faydasi olurformat ile alakası oldugunu sanmıyorum telefonu alalı 3 gün oldu format attım kendi uygulamalarımı yükledim orda yazdıklarımı yani root olur vs hızlandırmak için neler yaapılabilir onu soruyorum hemen format demeyin
Aynı sorun devam ediyor mu pekicleenmasteri kaldırdım hızlandı baya telefon ramin %55 i kullanılıyor bu arada
Aynı sorun devam ediyor mu peki
Evet arkadaşlar bu sorun var ram yetersiz kalıyor bencede facebook WhatsApp opera web aynı anda kullansam bu sorun var. Kitkat a dönmek basit değil ki root etmek boot kilit kırmak istemiyorum1 gb ram li telefona lolipop verirsen bu olur. Ram yetmiyor kardeşim o yüzden ana ekrana geçerken bi süre bekliyorsun Arayüz kendini yeniden başlatıyor. Sana önerebileceğim tek şey facebook uygulamasını kaldır onun yerine tarayıcı dan yada facebook lite uygulamasından gir, clean masteri da kaldırabilirsin çok bişeye yaradığı yok gerektiğinde kurarsın. Bunlar çare olmazsa. Lolipoptan kitkat a dönmeniz en hayırlısı
Nokta atışı yaptım kardeşim başka yapılabilecek birşey yok sorun ortadaEvet arkadaşlar bu sorun var ram yetersiz kalıyor bencede facebook WhatsApp opera web aynı anda kullansam bu sorun var. Kitkat a dönmek basit değil ki root etmek boot kilit kırmak istemiyorum
Bu telefon Türkiye için D723 cm rom yok ben hiç görmedimBu telefon kıtkattayken de kasıyordu annemde var lolipop a geçirdim sıfırdan kurdum herşeyi kıtkat a göre iyi tabi bu telefon temizlediği için böyle ilerde kıtkattan beter olabilir.
Bu telefon birtek cm yuklersen kasmaz uygun recovery ve rom varmı bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?